Ovi horoskopski znakovi se najviše RAZBOLJEVAJU: Izdaju ih disajni organi i srce, a ne zaobilaze ih ni stres i depresija

Vesti 25.05.2023 20:47 0

Sudeći po zvezdama ovi horoskopski znakovi imaju najveće zdravstvene probleme

Ovi horoskopski znakovi se najviše RAZBOLJEVAJU: Izdaju ih disajni organi i srce, a ne zaobilaze ih ni stres i depresija

Shutterstock

Astrologija može da pruži saznanja o tome kakve probleme možemo imati sa zdravljem. U tom smislu jako je dobro znati koje probleme možemo sprečiti i koji znaci su podložni zdravstvenim problemima. 

Najveće zdravstvene probleme mogu imati Rakovi, Device i Škorpije. Najvažnije je da sve probleme se mogu identifikovati kroz detaljnu analizu natalne karte, ali ova tri znaka najviše se razboljevaju zbog svojih emocija. 

Rakovi su generalno emotivni i pod uticajem vladajuće planete Mesec  stalno ulaze u različita stanja svoje duše. Oni se stalno preispituju i nemaju mogućnost da se opuste i da se posvetete sebi. Takvim načinom života oni se emotivno preopterećuju i ulaze u različita stanja duše. Odatle kreću i problemi sa disajnim organima i sa srcem. 

Kada su u pitanju Device, oni su poznati po svojoj unutrašnjoj nervozi koja se prenosi na stomak i na organe za varenje.  Oni su vaspitani u duhu tradicije i veoma su obazrivi i oprezni u komunikaciji sa drugim ljudima. Na taj način su veoma emotivno zatvoreni i imaju problem da kažu ono što misle i kako se osećaju. Zbog toga nastaju problemi sa emocijama koje se najlakše ispoljavaju u vidu  " nervoznog stomaka ". 

A kada su u pitanju Škorpije njihove emocije su veoma jake i duboke ali zbog određenih modela vaspitanja, oni su naučili da budu veoma emotivno zatvoreni i da kontrolišu svoje ponašanje, svoje emocije. Najveći problem je njihov odnos prema partneru gde se javlja velika ljubomora. Zbog neizrečenih reči, loše protumačenih gestova od strane partnera, ovde se pojačava unutrašnja nervoza koja prelazi u problem sa zdravljem. Najviše mogu imati problema sa reproduktivnim organima. 
 

Komentari (0)
Loading