Najbolji OČEVI se rađaju u jednom od ova TRI znaka: Obratite PAŽNJU za koga se udajete, ovi su NAJNEŽNIJI!

Vesti 27.04.2023 17:13 0

Svi muškarci mogu postati očevi, ali samo neki horoskopski znaci su odlični tate

Najbolji OČEVI se rađaju u jednom od ova TRI znaka:  Obratite PAŽNJU za koga se udajete, ovi su NAJNEŽNIJI!

Shutterstock

Astrologija daje mogućnost da kroz analizu horoskopa možemo utvrditi roditeljstvo i kakav smo tip roditelja. Kada je reč o tome ko je kakav otac, najbolji otac je neko ko je rodjen u znaku Blizanaca, Raka i Lava. 

Kada je reč o ocu koji je u znaku Blizanaca, to je osoba koja je pod uticajem Merkura i oni tokom celog svog života ostaju " večita " deca. Njihov mozak nikada do kraja ne prihvata činjenicu da su odrasli i ozbiljni, pa zbog toga ulogu oca prihvataju sa lakoćom smatrajući da je najbolje da budu prijatelj sa svojom decom.

Najbolji OČEVI se rađaju u jednom od ova TRI znaka:  Obratite PAŽNJU za koga se udajete, ovi su NAJNEŽNIJI!

Shutterstock

 

 

Kada je u pitanju je osoba koja je rođena u znaku Raka, to je otac koji je pun emocija i njemu je porodica - svetinja. On često preuzima ulogu majke ( svoje žene )  i obožava da se bavi odrastanjem i vaspitavanje od svoje dece. On je u stanju da uradi sve što je potrebno da bi deca bila srećna i zadovoljna. 

Što se tiče oca koji je rođen u znaku Lava, on je po prirodi veseo i nasmejan tip ličnosti što veoma prija deci. Njegova vesela narav podstiče decu da se osećaju prihvaćeno i srećno a sa druge strane on je pravi zaštitnik svoje porodice samim tim i svoje dece. Voli da provodi vreme sa svojom decom u prirodi i na putovanjima. 

 

Komentari (0)
Loading