Ako je vaš ŠEF rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, BEŽITE: Iscediće vas kao KRPU, tražite drugi posao!

Vesti 09.04.2023 16:31 0

Prema astrologiji, ovo su najgori šefovi

posao

Shutterstock

Ako volite i pratite astrologiju, onda vam može biti interesantno da znate u kom znaku je rođen vaš šef i šta možete očekivati od njega. Svaki znak govori o tome kako se ponaša u raznim životnim situacijama ali posao je veoma specifična pozicija / situacija u životu. 

Postoje tri znaka koja se baš izdvajaju po težini odnosa sa zaposlenima, odnosno kada su u ulozi šefa. 

To su : Device, Jarčevi i Ovnovi. 

Kada imate za šefa Devicu onda možete očekivati stalno kritikovanje onoga što radite jer je to u opisu ličnosti ovog znaka. Devica je od svih znakova najprofesionalnija i najviše se posvećuje poslu i poslovnim obavezama. Stoga očekuje posvećenost, detaljno analiziranje posla i poslovnih obaveza što ljude može da crpi i da se osećaju veoma frustrirano. 

Ako je vaš ŠEF rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, BEŽITE: Iscediće vas kao KRPU, tražite drugi posao!

Shutterstock

 

 

 

Kada imate za šefa neko ko je rođen u znaku Jarca, u startu znate da je to osoba koja mnogo malo govori ali mnogo očekuje od svojih radnika i ljudi sa kojima sarađuje. Saturn koji vlada ovim znakom ukazuje na osobu koja je veoma ambiciozna ali retko ko može da prati njenu okrenutost poslom i njene ambicije. Ako imate šefa u ovom znaku najbolje bi bilo da uvek imate spreman odgovor na sve što vas pita,  jer je to jedini način da budete mirni i da vas ne opterećuje dodatnim aktivnostima. 

 

Ovnovi su veoma žustri i glasni kao šefovi i njima je u interesu da sve što rade,  bude najbolje i uvek vidljivo. Ako imate šefa u ovom znaku, možete osetiti njihovu promenljivu narav što može da vas veoma uznemiri jer su u stanju da mnogo toga započnu ali nikada ne završavaju. Često su skloni da sve završavaju sami i da nikog ne pitaju za mišljenje. 

Komentari (0)
Loading