Danas je najsrećniji dan u februaru: Ova ČETIRI znaka konačno izlaze iz TEŠKOG perioda, ljubav i novac im se vraćaju u život

J.V. Vesti 02.04.2023 13:04 0

Ova četiri znaka čeka neviđeni nalet energije danas, moći će da ostvare sve što žele

prijatelji

Printscreen/ Instagram

Danas, prvi put od aprila 2022. godine, nijedna planeta nije retrogradna, tako da više ništa neće stajati na putu ostvarenja svih vaših odluka. 

Mars u Blizancima danas pravi trigon s Venerom u Ribama, zbog čega se današnji datum smatra najsrećnijim danom u februaru. Svi znakovi će osetiti pozitivne vibracije ovih planeta, ali ova četiri će konačno izaći iz lošeg perioda. 

Blizanci

Osetićete talas pozitivne energije. Ovo je pravo vreme za druženje, povezivanje i ostavarivanje planova na koje predugo čekate. Ovaj tranzit će pokrenuti vašu kreativnost. Ako osećate da idete u previše različitih smerova odjednom, pokušajte da suzite fokus na jednu temu.

Škorpija

U poslednje vreme razmišljate o ozbiljnijim aspektima života, ali ovaj tranzit vas podstiče da te osećaje usmerite u novi projekt. Oslobodite svoj kreativni duh jer inspiracija danas dolazi iz najčudnijih izvora. Ako ste u vezi, sjajno je vreme da rasplamsate strasti, a ako ste sami, mogli biste da upoznate nekoga ko će vam uzburkati misli.

Vodolija

Mnogi od vas će početi mnogo bolje da zarađuju. Dobar je trenutak da se nečim počastite, ali nemojte da  preterujete. Osećaćete potrebu da uložite svoje vreme, energiju ili novac u potragu za novim ciljevima i idejama. Ovaj tranzit budi vašu spontanost i kreativnost.

Ribe

Vaš ljubavni i porodični život biće puni uzbuđenja, a povremeno i drame. Osećaćete potrebu da nešto preduzmete i promenite nešto čime jako dugo niste zadovoljni. Iako ne biste trebali nepotrebno da inicirate sukobe, shvatićete da sebe i svoje potrebe morate da stavite na prvo mesto. Sada je vreme da se posvetite ostvarenju svojih želja.

 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading