Venera je od danas u Ribama: Ova TRI znaka čeka neviđena sreća do marta, a ostale teški životni udarci i problemi

Nena Janković Vesti 19.10.2023 12:34 0

Da li znate kada i kako pokrećemo ljubav?

Venera je od danas u Ribama: Ova TRI znaka čeka neviđena sreća do marta, a ostale teški životni udarci i problemi

unsplash.com

Onda kada se na nebu postave tako planete da je sve u savršenom redu, kada Venera tranzitira tamo gde se oseća dobro, udobno, romantično, poetično, ljubavno. 

Danas, 27. janara Venera završava svoj put u znaku Vodolije gde je imala teške zadatke da pobedi samu sebe sa konjukcijom sa Saturnom i da okrene leđa prošlosti. Sada prelazi u vodeni znak gde su emocije dominantne. U znaku Ribe ova planeta se oseća " kao svoj na svome " i doprinosi da svi osetimo čari ljubavi, da osetimo da je ljubav lek, da može da deluje lekovito na sve nas. 

Vladar ove Venera je Neptun koji ukazuje na to da nam je neophodna emotivna povezanost sa partnerom, da je jako važno biti u skladu sa sobom i sa svojim osećanjima. U ovom periodu ljubav leči i ljubav ozdravljuje. 

Blagodeti ove Venere najviše osećaju vodeni i zemljani znaci. 

Ribe i Rakovi su pod jakim naletom pozitivnih razmišljanja u vezi komunikacije sa partnerom a Škorpije donose veoma važnu odluku do kraja februara. 

Jarčevi i Bikovi uživaju u lepim trenucima sa partnerom dok će Device imati mogućnost da se izbore za sebe i sa svojim osećanjima. Oni su često pod jakim naletom emocija ali imaju problem kako da ih kanališu. 

Gde god se nalazi vaša Venera u natalnoj karti, najvažnije je da znate koje polje vam je u znaku Ribe jer odatle stižu pozitivne vibracije i lepota postojanja. 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading