Dnevni HOROSKOP za SREDU, 10. novembar: Jednom VATRENOM znaku je suđeno da se SVAĐA, a Vodolijama se savetuje da obrate pažnju na KIČMU!

Vesti 10.11.2021 07:59 0

Ovaj dan donosi veliku pozitivnu energiju, iskoristite ga za važne stvari

Dnevni HOROSKOP za SREDU, 10. novembar: Jednom VATRENOM znaku je suđeno da se SVAĐA, a Vodolijama se savetuje da obrate pažnju na KIČMU!

unsplash.com

Ovan 

Tokom današnjeg dana očekujte veći priliv tuđe energije. Ovo se najviše odnosi na poslovnu stranu jer će vas osoba u znaku Ribe previše opteretiti. Čuvajte se moguće prehlade sinusa. 

Bik 

Vaša snaga je u vašim emocijama stoga partnerski odnos je veoma dominantan tokom današnjeg dana. Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovnog plana. 

Blizanci

Nemojte da se ljutite i biti nervozni jer drugi nisu ispunili deo svojih obaveza. Osoba u znaku Jarca vam je velika podrška što se tiče posla. Ljubavna situacija je veoma komplikovana, na vama je da je rešite. 

Rak 

Što se tiče ljubavne situacije potrudite se da budete iskreni i otvoreni. Partner od vas traži maksimalno podršku. Zdravstvena situacija je stabilna. 

Lav 

Tokom dana vas očekuju nekoliko razgovora sa ljudima s posla koji od vas traže dodatno angažovanje. Što se tiče ljubavne situacije na vama je da date doprinos vezi. Moguća glavobolja. 

Devica 

Tokom ove nedelje mogući su problemi na poslu, stoga danas probajte da prepoznate šta je to zapravo problem. Do kraja dana mogući sukob sa partnerom. 

Vaga 

Poslovna situacija se popravlja i to zahvaljujući vašem angažovanju. Novčana situacija je stabilna što vas čini smirenim. Do kraja dana moguća glavobolja. 

Škorpija 

Vaša situacija unutar kuće je veoma komplikovana zbog mlađeg člana porodice. Potrudite se da se pozabavite svojim problemima. Niko nema pravo da utiče na vas. 

Strelac 

Do kraja dana imaćete nekoliko verbalnih sukoba na planu posla. Čuvajte svoje zdravlje i ne dozvolite da vam iko remeti vas unutrašnji mir. Stiže poziv od osobe u znaku Vage u vezi novca. 

Jarac 

Danas je idealan dan da se posvetiti sebi i svojim poslovnim obavezama. Zbog dobrog raspoloženja sve će vam ići lagano i jednostavno. Zdravstvena situacija je odlična. 

Vodolija 

Danas je poseban dan za radost jer ćete imati povoljne vesti u vezi posla i poslovnih uspeha. Dobićete pohvalu od ljudi koji vam jako znače. Do kraja dana obratite pažnju na moguće problem sa kičmom. 

Ribe 

Potrudite se da budete u skladu sa sobom i sa svojim odlukama posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Tokom današnjeg dana imaćete uticaj preko poslovne strane od osobe u znaku Jarca. To će vas dodatno nervirati. 

Komentari (0)
Loading