Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 8. NOVEMBAR: Danas će većina ZNAKOVA biti u svađi sa jednim znakom, a RAKOVI će rešiti jedan važan problem

Vesti 08.11.2021 08:30 0

Proverite kome su zvezde danas naklonjene

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 8. NOVEMBAR: Danas će većina ZNAKOVA biti u svađi sa jednim znakom, a RAKOVI će rešiti jedan važan problem

unsplash.com

 

Ovan 

Na vama je da razumete zašto određeni ljudi imaju pogrešno mišljenje o vama. Poslovna situacija zavisi od vaše odluke. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Bik 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog dobrih vesti u vezi posla i vašeg poslovnog uspeha. Do kraja dana partnerski odnos može biti veoma komplikovan. Partner ne razume vaše potrebe. 

Blizanci 

Pokušajte da se bolje koncentrišete što se tiče posla jer je ovo veoma bitan dan za poslovnu saradnju. Zdravstveno stanje je pod uticajem problema sa kičmom. 

Rak 

Danas vas čeka gomilu obaveza u vezi novca i novčanih transakcija. Porodična situacija vas opterećuje već neko vreme.Vi ćete probati da je rešite, ali po svom. 

Lav 

Tokom dana moguće veoma neprijatan razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi posla. Pokušajte da ništa ne shvatate lično. Mogući problemi sa glavoboljom. 

Devica 

Vaša potreba za perfekcionizma danas dolazi do izražaja. Budite spremni na kompromis kada je u pitanju poslovna saradnja sa osobom u znaku Jarca. Što se tiče ljubavi imate veliku podršku partnera. 

Vaga 

Ponedeljak je jako specifičan dan jer ćete imati verbalni sukob sa osobom u znaku Ovna. Pošto vi ne volite sukobe, savet je da se povučete na vreme. Posao  ionako ne zavisi od vas. 

Škorpija

Sam početak dana biće pod uticajem lepih vesti iz inostranstva u vezi jednog lepog putovanja sa partnerom. Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj brzoj reakciji. 

Strelac 

Danas ste potpuno bez energije, što se odražava na vaše zdravstveno stanje. Čuvajte se provokacija od strane partnera. Već neko vreme vaš odnos nije stabilan. 

Jarac 

Vaše ambicije su jako velike i smetaju nekim ljudima u poslovnom krugu. Do kraja dana mogući problemi sa pritiskom. Probajte da odmarate tokom večeri. 

Vodolija 

Pozicija Meseca govori vašoj senzitivnosti. Danas ste veoma osetljivi na kritiku posebno ako je u pitanju poslovna strana. Jako dobre vesti stižu od osobe u znaku Device. 

Ribe 

Vaša energija je danas jako naglašena i bićete veoma dobro raspoloženi zbog poslovnog uspeha. Do kraja nedelje morate da odlučite eventualno je poslovnoj saradnji sa osobom u znaku Ovna. 

Komentari (0)
Loading