Dnevni horoskop za 29. decembar: Škorpije, posvetite se rešavanju PROBLEMA, Ovnovi imaju problem sa nervozom

Vesti 29.12.2022 21:20 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za 29. decembar: Škorpije, posvetite se rešavanju PROBLEMA, Ovnovi imaju problem sa nervozom

Shutterstock

Ovan 

 

Veoma ste nervozni celog dana zbog partnerove paznje koja je preterana i to vam ne prija. Bićete pod jakim uticajem Merkura koji vas upozorava da vodite računa o zdravlju. 

 

Bik 

 

Venera u Jarcu aktivira vaše polje ljubavne komunikacije i sa partnerom imate stabilnu komunikaciju. Do kraja dana mogući su dodatni troškovi zbog porodičnih prohteva. 

 

Blizanci

 

U ovom periodu za vas je najbitnije da se posvetite sebi i svojim prijateljima. Mnogi vas već neko vreme traže da im se posvetite i da sa njima provedete neko vreme. Problemi sa sinusima. 

 

Rak 

 

U ovom danu ćete biti pod uticajem Marsa koji aktivira vaše polje strahova iz prošlosti. Dobro se organizujte i budite maksimalno otvoreni za nove poslovne opcije jer strahovi vas samo mogu emotivno blokirati. 

 

Lav 

 

Ovo je jako povoljan period da sebi date prostor da se odmorite od svih i svakoga. Bićete optereceni sobom i svojim unutrašnjim emotivnim stanjem. Nemojte da dozvolite da vas " pojede " osećaj krivice. 

 

Devica 

 

Stalno ste u potrazi za novim poslovnim odlukama. Teško je sve držati pod kontrolom. Opustite se koliko možete i stvari se mogu srediti same od sebe. Osoba u znaku Jarca vam je prava podrska. 

 

Vaga 

 

U ovih narednih dana cete biti suočeni sa novim poslovnim izazovima. To se može pojaviti kao reakcija na ono što ste vec radili. Ljubavna podrška vam je velika stvar i tome se posebno radujete. 

 

Škorpija 

 

Danas je dan velikih odluka i dubokih emocija. Nemojte se previše oslanjati na druge, najbolje je biti sam svoj " gazda ". Posao može i da sačeka. Posvetite se rešavanju odnosa. 

 

Strelac 

 

Jupiter u Ovnu je pokrenuo mnogo toga u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. To je posebno izraženo za one koji imaju podznak u znaku Lava i u znaku Jarca. Čuvajte se ogovaranja. 

 

Jarac 

 

Danas ste veoma dobro raspoloženi i to vas emotivno okrepljuje. Nalazite dovoljno snage da se pokrene mnogo toga na poslu što niste uradili. Podrška stiže sa više strana. 

 

Vodolija

 

U narednih pet dana povoljne vesti štiže od vaših najbližih saradnika. Poslovna komunikacija vam ide " od ruke " jer ste prirodno elokventni i snalažljivi. Ljubavna situacija je stabilna. 

 

Riba 

 

Veoma ste uzbudjeni zbog vikenda i onoga što ce vas opustiti u narednih nekoliko dana. Osobe oko vas su veoma dobro raspoložene što pozitivno utiče i na vaše raspoloženje. Novac vam je veliki problem stoga vodite računa. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading