Ribe - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 30.12.2022 19:30 0

Evo šta čeka Ribe u 2023. godini na svakom polju

Ribe - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Ribe na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

Vaša poslovna situacija se znatno popravlja od aprila kada vas pokreće nova pozitivna energija. Ovo posebno važi za one koji imaju poslove privatnog tipa ili posao za inostranstvo. Od aprila se otvara nova mogućnost i za one koji su u poslovima na određeno vreme, osoba u znaku Jarca ili Bika vam je odlična podrška što se tiče stabilizacije vaše poslovne strane. Kada je u pitanju novčana situacija mnoge Ribe će imati iznenadne mogućnosti da zarade, jer Jupiter u Ovnu aktivira njihovo drugo polje, polje zarade i povećanje novčanih mogućnosti. Do kraja godine mnoge Ribe će biti veoma zadovoljne poslovnim aktivnostima, posebno oni koji budu mnogo više verovali u sebe i u svoje poslovne planove. Saturn u njihovom znaku govori o potrebi da se što više okrenu sebi i veri u sopstvene poslovne i organizatorske sposobnosti. 

Ljubav 

Mnoge Ribe ce doživeti potpuni preokret emocija i ljubavnih odnosa. Slobodne osobe ovog znaka će doživeti obnavljanje ljubavne veze sa osobom iz prošlosti posebno ako imaju podznak u znaku Lava ili Ovna. Obnavljanje prošlosti može biti veoma zanimljivo jer se vraća osoba koja je veoma kvalitetna i unosi jako dobre promene u život Riba. One Ribe koje su u vezama ili u brakovima, njihov odnos sa partnerom može da se preokrene u negativnom smislu krajem marta. Tada mogu isplivati veoma neprijatni aspekti njihove prošlosti. Jako je važno voditi računa da se sve to prevaziđe na korektan način. Još jedna kriza može se dogoditi tokom juna i septembra. 

Zdravlje

Najvažnije je sačuvati svoj unutrašnji mir i usklađen odnos sa sobom jer se mogu aktivirati hronični problemi sa zdravljem. Ovo se posebno odnosi na one ljude koji su skloni da zapostavljaju svoje zdravlje. Bitno je voditi računa o načinu spavanja i odmaranja jer Saturn u znaku Ribe donosi velike poslovne saradnje koje ih mogu preopteretiti. 

Komentari (0)
Loading