Vodolija - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 29.12.2022 19:50 0

Evo šta čeka Vodolije u 2023. godini na svakom polju

Vodolija

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Vodolije na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

Što se tiče poslovne strane, mnoge Vodolije će se konačno osloboditi osećaja da nešto moraju i da rade pod pritiskom. Saturn konačno napušta njihov znak i od marta nadalje, Vodolije mogu imati laganiji tempo života, a to se najviše odnosi na posao i poslovne obaveze. Tokom aprila ih čeka velika poslovna aktivnost i mogućnost promene posla posebno ako Vodolije rade za firmu ili predstavništvo iz inostranstva. Jupiter u znaku Ovna pokreće mogućnost privatnog posla za sve one Vodolije koje su tokom 2022. godine imali svoj privatan posao. Što se tiče novca i zarade, od druge polovine godine mogući su novi poslovni projekti, pa će kroz te projekte moći da se povećaju njihovi prihodi. 

Ljubav

Kada su u pitanju stabilne veze, najvažnije je voditi računa o načinu komunikacije posebno od maja pa narednih nekoliko meseci. Kada Jupiter uđe u znak Bika, mnogi brakovi i veze ulaze u fazu pucanja i najveći problem može biti ljubomora kod partnera. Vodolije će biti veoma negativno raspoloženi tokom leta. Posebno će biti problem onim Vodolijama koji imaju podznak u znaku Lava ili Bika. Ljubomora i želja sa kontrolišu partnera može biti itekako jaka i neumoljiva. Slobodne Vodolije mogu imati potrebu da budu sami i da do kraja jeseni ne požele nikakva upoznavanja, susrete, veze. Tek krajem godine moguće je obnavljanje veze sa bivšim partnerom iz inostranstva. 

Zdravlje

Mnogi rođeni u ovom znaku imaće osećaj oslobađanja zbog uticaja Saturna koji izlazi iz njihovog znaka. Jako je važno voditi računa o hroničnim zdravstvenim problemima koji mogu da se odnose na probleme sa kičmom i sa vidom. 

Komentari (0)
Loading