Vaga - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 25.12.2022 19:30 0

Evo šta čeka Vage u 2023. godini na svakom polju

Vaga

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Vage na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

Veoma bitna poslovna godina posebno za one Vage koje su pokrenule nove poslovne saradnje i aktivnosti krajem prošle godine. Od februara je važno rešavati sve što može da ima veze sa novcem i novčanim sredstvima. Posebno je važno biti tačan u rokovima i to za one Vage koje imaju svoj privatni posao. Kada je u pitanju period od juna do septembra mogući su problemi za one Vage koji imaju posao na određeno ili imaju potrebu da menjaju posao. Teško da će u ovom periodu doći do stabilizacije poslovnog odnosa pa je važno da budu spremni na moguće iznenadne odluke njihovih nadređenih. Što se tiče novca, od maja do kraja godine jako je važno voditi računa o tome na koji način se novac zarađuje jer ga neće biti dovoljno. 

Ljubav 

Od početka godine do aprila Jupiter u znaku Ovna i se nalazi u njihovom polju partnerskog odnosa i donosi im velike promene. Mnoge Vage mogu imati problem u komunikaciji sa partnerom i može doći do prekida odnosa. To se posebno odnosi na one Vage koji imaju podznak u znaku Raka ili Jarca. Ono što je takođe važno za one Vage koje su u solo varijanti, do kraja godine imaju mogućnost da obnove vezu sa osobom sa kojom se dugo nisu videli možda više od desetak godina. To bi bila veoma zanimljiva ljubavna priča i može im pokrenuti mnogo lepe životne trenutke. 

Zdravlje

Zdravstveno stanje je generalno stabilno ovih narednih godinu dana, ali je potrebno voditi računa o mogućim stresovima kroz posao. Takođe kod starijih pripadnika ovog znaka mogući su problemi sa kičmom i bubrezima. Potrebno je uraditi redovne kontrole tokom proleća. 

Komentari (0)
Loading