Devica - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 24.12.2022 20:00 0

Evo šta čeka Device u 2023. godini na svakom polju

Devica

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Device na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

Kada je u pitanju 2023. godina, Device će biti pod jakim utiskom Saturna u znaku Ribe koji pravi opoziciju na njihovo Sunce i na njihovo prvo polje. To zapravo znači da će Device osećati veliki pritisak kroz posao kojim se bave pa će mnogi od njih poželeti da menjaju posao ili način poslovanja naročito od marta do maja 2023. godine. Mlađi pripadnici ovog znaka tokom septembra i oktobra mogu imati jako velike probleme na planu posla pa najbolje je da se još u avgustu pripreme što se tiče odgovornosti i dobre organizacije kada su u pitanju poslovne aktivnosti. Novčana situacija je veoma nestabilna i u ovih godinu dana najviše treba obratiti pažnju na štednju i na racionalno trošenje novca. Mnoge Device će biti jako nervozne i napete zbog privatnih problema što se može negativno odraziti na posao, posebno za one Device koji su na rukovodećim pozicijama. 

Ljubav

Sve do maja mogući su verbalni sukobi i mogući prekidi odnosa za ovaj zemljani znak. Mnoge Device će biti preopterećeni poslovnom stranom i neće moći da naprave balans između posla i privatnog života i ovo se posebno odnosi na one Device koje imaju veoma stabilne veze ili brakove. Astrološki savet jeste da se najviše posvete stvaranju balansa i harmonije u sopstvenom životu i to kroz prihvatanje sebe i svojih neuspeha naročito poslovnih neuspeha unazad nekoliko godina. Device su poznate kao znak koji najviše kritikuje druge, ali i sebe tako da u ovom ljubavnom aspektu mnogo toga se zasniva na velikim očekivanjima od sebe, ali i od partnerskog odnosa. Za sve one Device koje su slobodne, mogućnost nove veze se vidi tokom maja i juna sa osobom koju već poznaju i sa kojom su imali kratku romansu tokom 2022. godine.

Zdravlje 

Ove opozicija Saturna u Ribama sa Suncem u znaku Device može doprineti stvaranju većih zdravstvenih problema zahvaljujući nervozi i napetosti koja je jako prisutna u ovih godinu dana. Važno je voditi računa o načinu ishrane jer su mogući problemi sa organima za varenje što je inače najosetljiviji deo zdravlja kod Devica. 

Komentari (0)
Loading