Lav - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 23.12.2022 19:30 0

Evo šta čeka Lavove u 2023. godini na svakom polju

lav

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Lavove na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

Mnogi Lavovi od februara pokreću novu poslovnu politiku i imaće priliku da se pokažu u najboljem mogućem svetlu. Biće veoma viđeni i zapaženi u poslovnom svetu što prija njihovoj ličnosti i otvaraju im se nove mogućnosti saradnje sa inostranstvom. Najbolji period za poslovnu saradnju je od aprila do juna i druga polovina avgusta. Mlađi pripadnici ovog znaka tokom septembra i oktobra imaju mogućnost poslovnog putovanja i potpisivanje novih poslovnih ugovora sa inostranstvom. Materijalna situacija je stabilna, ali od maja ove godine važno je racionalno rasporediti novac zbog negativnog uticaja Jupiter u Biku. 

Ljubav 

Veliki broj Lavova u ovoj godini stavlja tačku na nekvalitetne odnose posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom u znaku Bika ili u znaku Škorpije. Saturn u znaku Ribe daje mnogo bolji uvid i tumačenje emocije suprotne strane i moguća su neka razočarenja tokom proleća. Ovo se najviše odnosi na Lavove koji pripadaju prvoj dekadi ili koji imaju podznak u vodenim znacima. Intimnost će biti od velike važnosti posebno od druge polovine septembra pa do kraja godine i najvažniji savet za Lavove jeste da probude u sebi dovoljno romantike i nežnosti. 

Zdravlje 

Mnogi Lavovi će konačno prodisati kada je u pitanju zdravlje i mentalna snaga u ovoj godini jer Jupiter znaku Ovna podržava njihovu pozitivnu i stabilnu energiju. Jako je važno da se posvete svom telu i redovnim vežbama. Tokom godine nekoliko puta mogu imati problem što se tiče kičme, ali ako krenu sa fizičkim vežbama ranije onda to sve može biti izbegnuto. 

Komentari (0)
Loading