Blizanci - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 21.05.2023 20:46 0

Evo šta čeka Blizance u 2023. godini na svakom polju

blizanci

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Blizance na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

Blizanci će imati veoma napetu poslovnu godinu, važno da vode računa o svojim odlukama od marta do maja. Jupiter u znaku Bika od juna pa do kraja godine aktivira njihovo polje tajni i strahova, pa je jako važno da nauče da sačuvaju sve ono što poslovno planiraju i pokreću. U suprotnom mogu biti veoma razočarani u svoje poslovne saradnike, posebno zbog nekolegijalnog odnosa. Tokom jula i avgusta mogući su pregovori sa inostranstvom ili sa ljudima koji često putuju. Od tih pregovora može da se rodi nešto novo tokom jeseni, posebno za one Blizance koji imaju volju i želju da menjaju profil posla i uopšte je poslanu stranu. Što se tiče materijalne strane, ovo je godina koja može stvarati velike probleme oko novca posebno se ne savetuje podizanje kredita. 

Ljubav 

Za sve pripadnike ovog znaka tokom marta i aprila dešavaju se važne situacije gde ce partner pokazati svoju odanost i vernost. Najvažnije je medjusobno poverenje i tolerancija. Partner će biti veoma okupiran svojim problemima, ali biće mu jako važna podrška Blizanaca. Blizanci koji su slobodni od jula do septembra imaju povratak osobe iz prošlosti i mogućnost obnavljanja veze koja može imati budućnost tek krajem godine. Jako je važno da budu strpljivi i posveceni tom odnosu. 

Zdravlje 

Tokom ovih godina dana najvaznije je voditi računa o svom odnosu prema unutrašnjim promenama koje su započete tokom jeseni prošle godine. Mnogi Blizanci su počeli da se bave svojim potrebama i željama na pravilan način pod uticajem Marsa u Blizancima. Ovo se sve jako pozitivno odražava i na fizičko zdravlje posebno kod onih koji imaju podznak u vatrenim znacima.  

Komentari (0)
Loading