Ovi ZNAKOVI će se NAJBOLJE slagati u 2023. godini: Biće veoma srećni i spremni da grade ZAJEDNIČKU budućnost

Vesti 15.12.2022 12:15 1

Godišnji horoskop za 2023. godinu predviđa da će se ova tri para Zodijaka najbolje slagati.

prijatelji

Unsplash

Ako se pronađu i započnu vezu, biće izuzetno srećni i doživeće ljubav iz snova. Za ove parove je najverovatnije da će sledeće godine početi da grade zajedničku budućnost.

Ovan i Vaga

Ovan i Vaga će se odlično slagati i dopunjavati. Ovnovi su rođeni lideri i imaju dominantnu prirodu. Dobro se slažu sa drugim vatrenim znakovima Lavovima i Strelcima, ali u ljubavi Ovan ne želi da im partner bude dominantan. Zbog toga će se sledeće godine najbolje slagati sa Vagom, koja je mnogo tolerantnija i mirnija od njega. Ona će ga umiriti, a on nju ohrabriti.

Bik i Rak

Bikovi su porodični tipovi koji vole da provode vreme kod kuće u društvu svojih najmilijih. Stoga uopšte ne čudi što će se najbolje slagati sa Rakom, koji je takođe porodično orijentisan znak. Bik sa dobrim putovanjima i romantični Rak su savršeni par koji će se dobro slagati na svim poljima i znati kako da održi iskru živom.

Škorpija i Ribe

Škorpija ume da bude težak i zahtevan partner koji ne odgovara svima, ali u isto vreme ovi ljudi su strastveni ljubavnici koji će učiniti sve za onoga koga vole. Ribe su romantične, emotivne i veruju u ljubav. Ako se ova dva znaka sretnu, privući će se na prvi pogled i odmah će započeti vezu. Ribe će se potpuno predati Škorpiji, a on će ih zauzvrat zaštititi od surove stvarnosti.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)
Loading
ZMIJA
15.12.2022 16:05

Ribica pozuri da se vec jednom sretnemo.