Predviđanja čuvene RUSKE astrološkinje TAMARE za DECEMBAR: Četiri znaka će iskusiti iskonsku SREĆU, neće im nedostastajati ni novca ni LJUBAVI

Vesti 03.12.2022 12:06 0

Ruski astrolog Tamara Globa obećava da će, uprkos teškoćama koje će obeležiti decembar, u poslednjem mesecu u godini biti mnogo prijatnih trenutaka, a četiri znaka će moći da iskuse istinsku sreću

Predviđanja čuvene RUSKE astrološkinje TAMARE za DECEMBAR: Četiri znaka će iskusiti iskonsku SREĆU, neće im nedostastajati ni novca ni LJUBAVI

Printscreen/Facebook

Ovan

Ovnovi će se u decembru suočiti sa kritikama najmilijih, ali mogu postati istinski srećni ako saslušaju šta im se govori. Glavna stvar je da se ne upuštate u sporove i konflikte, što je Ovnu izuzetno teško. Štaviše, u ovom periodu sve će biti stabilno na poslu, novac će doći na vreme. Da bi harmonija u životu postala potpuna, ne obraćajte pažnju na sitnice koje vas izbacuju iz takta i zbog kojih propuštate važne stvari. Što Ovnovi budu mirniji, to će njihov decembar biti srećniji.

Bik

Bik ceo decembar neće napustiti Veneru, planetu ljubavi. Poverenje u partnera će toliko porasti da Bikovi neće morati da brinu šta ih čeka kod kuće. Česti razgovori sa drugom polovinom dovešće do toga da će profesionalna sfera izgledati dosadno i nezanimljivo, a Bik bi mogao da odluči da promeni posao. Počeće da traže mesta koja nisu povezana sa gustim rasporedom i radom od zore do sumraka. Predstavnici znaka smisliće razumnu ideju da na trenutnom poslu njihovo samoodricanje ne vodi ničemu osim bolesti i prezaposlenosti, a za sreću im je potreban samo kućni komfor i poštovanje kolega.


Devica

Ženstvene Device u decembru treba da „preseku” i iznesu na videlo istinu svojim partnerima. Ostanite mirni, kaže Globa, i nećete morati da budete rastrzani između posla i kuće. Od sredine meseca situacija će se drastično promeniti na bolje,a Devici će biti toplije u srcu. Istovremeno će se popraviti finansijska situacija, koja je bila teška u prvoj deceniji. Da bi bila kreditno sposobnija, astrolog savetuje Devici da malo uštedi za Novu godinu. Šefovi će zabeležiti uspehe.
Osećaj udobnosti i mira pružiće Devicama aktivan odmor. Čak i mala fizička aktivnost će pozitivno uticati na mišićno-skeletni sistem. Posvetićete se strastima i hobijima. Hladne, decembarske večeri provodićete spokojno, u najboljem društvu.


Riba

Porodični život Riba u decembru će biti harmoničan. Porodične oluje će se stišati, doći će zatišje, a u drugoj polovini meseca romansa će sasvim procvetati. Predstavnici znaka neće sami provoditi zimske ugodne večeri i moći će da se sakriju od negativnosti jesenjih oluja. Na poslu postoji rizik od svađe sa nadređenima, ali će se zvezde pobrinuti da Ribe od situacije imaju samo koristi. Važno je da ostanete verni sebi, a efekat će biti neočekivano prijatan.

Globa savetuje alergičarima da za vreme novogodišnjih praznika biraju more, što znači da u decembru vredi da dodatno zaradite i uštedite za put. 

 

Komentari (0)
Loading