Danas kreće HOROR na nebu: Ovaj astro KVADRAT najteži je do sada, TRI znaka su u OPASNOSTI da potpuno unište ŽIVOT

Vesti 29.11.2022 12:09 0

U drevnim vremenima verovalo se da je T - Kvadrat loš znak i predskazanje da vremena koja dolaze nisu bajna. Ovakvo sujeverje je i danas prisutno, a proizilazi iz činjenice da svakako za važne poteze treba sačekati da prođe ovaj period

Danas kreće HOROR na nebu: Ovaj astro KVADRAT najteži je do sada, TRI znaka su u OPASNOSTI da potpuno unište ŽIVOT

Shutterstock

Kada na nebu imamo astrološku konfiguraciju zvanu T- Kvadrat, to je veoma nezgodna i retko upotrebljiva energija, to je velika blokada na svim nivoima. 
U ovom trenutnom T- kvadratu  Mars u Blizancima u opoziciji sa Merkurom u Strelcu stvara osećaj iskrivljene stvarnosti, velike nabijene energije koja samo što ne prsne, posebno zbog kvadrata sa Neptunom u Ribama ( još je sve to pojačano pod uticajem Jupitera u Ribama). 

Mars sa svojim retrogradnim hodom je totalno blokirao energiju koja se najviše odražava na stvaranje laži, tračeva, ogovaranja, nervoze i napetosti u komunikaciji.

Merkur u Strelcu je u svom padu, način razmišljanja i komunikacije je veoma nerealan i teško je doneti bilo kakvu racionalnu  odluku. 

Bitno je proveriti svaku informaciju i svaku reč, rečenicu, jer sve može biti lažno, pogrešno protumačeno, loše interpretirano. 

Planeta koja je najaktivnija u negativnom smislu je Neptun koji prima kvadrate od Marsa i Merkura, što u ovom slučaju daje veoma nestabilan period posebno za Strelčeve, Device  i Blizance . 
Ako ste rođeni u ovim znacima ili imate podznak u ovim znacima - čuvajte se velikog pritiska javnosti ili najbliže okoline.

Možete odreagovati veoma burno, nesmotreno i ishitreno na najbanalnije sitnice. 
Kada su u pitanju Ribe, ovaj T kvadrat im donosi velike probleme u emotivnom smislu zbog totalnog emotivnog razmimoilaženja sa partnerom.

Potrebno je dobro razmisliti o bilo kom emotivnom koraku. 
Uticaj T kvadrata kreće od danas a ima uticaj do 5. decembra i do tada je najbolje sačuvati svoj unutrašnji mir - koliko je to moguće. 
 

Komentari (0)
Loading