Dnevni horoskop za SREDU, 23. novembar: Škorpije očekuje PAKLEN dan, jedan ZNAK mora da pazi na ZDRAVLJE

Vesti 22.11.2022 18:30 0

Pogledajte šta vam zvezde spremaju za 23. novembar.

Dnevni horoskop za SREDU, 23. novembar: Škorpije očekuje PAKLEN dan, jedan ZNAK mora da pazi na ZDRAVLJE

Shutterstock

Ovan 

Situacija sa partnerom je veoma napeta zbog vaše nepromišljene reakcije. Budite blagi prema sebi i nemojte zahtevati nikakva nagla rešenja. 

Bik

Ovo je savršen dan da se okrenete sebi i svojim stvarima. Potrudite se da izvučete ono najbolje od drugih posebno kada su u pitanju poslovni saradnici. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Blizanci

Mesec pokreće vaše polje poslovne komunikacije i do kraja dana imaćete jako dobre poslovne rezultate. Osoba u znaku jarca vam je velika poslovna podrška i saveznik u poslu. 

Rak 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo kada su u pitanju odnosi u kući. Do kraja dana budite posvećeni svemu onome što od vas zahteva posao.

Lav 

Vodite računa jer svaka vaša izgovorena reč može da se tumači drugačije. Odnos sa partnerom je veoma napet zbog vaše ljubomore. 

Devica 

Dopustite da dan počne i ne donosite nagle odluke zbog uticaja drugih. Čuvajte se naglih preokreta kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 

Vaga 

Danas je najznačajnije da se posvetite zdravlju jer su mogući problemi hroničnog tipa posebno kad je u pitanju kičma. Situacija u kući je nestabilna zbog vaše jučerašnje odluke. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete veoma zauzeti novim poslovnim ugovorima. Budite koncentrisani jer najbolje na taj način funkcionišete. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka. 

Strelac 

Mars aktivira vaše polje partnerskog odnosa i veoma ste negativno raspoloženi kada je u pitanju partner. Do kraja dana obratite pažnju kojim tonom razgovarate sa ukućanima. 

Jarac

Tvrdoglavo se ponašate prema svemu onome što vam predlaže partner i zbog toga ste emotivno nezadovoljni. Pokušajte da se kontrolišete malo više. 

Vodolija

Vaša situacija je nestabilna kada su u pitanju novac i moguće zarade. Pokušajte da budete sebi najbolji drug ili prijatelj, što znači da povedete računa o novcu malo više. 

Ribe 

Ovo je period kada trebate da se posvetite malo više stvarima u sadašnjem trenutku posebno kada je u pitanju ljubav. Osoba u znaku Device vam donosi jako zanimljive vesti u vezi posla. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading