Spremite se, danas je VENERA ušla u STRELCA: Sledi mnogo FLERTA, ali i LAŽNIH ljubavnih odnosa, za pojedine znakove kreće LJUBAVNI brodolom

Vesti 16.11.2022 13:40 1

Venera u znaku Strelca trajaće od 16. novembra do 9. decembra

Spremite se, danas je VENERA ušla u STRELCA: Sledi mnogo FLERTA, ali i LAŽNIH ljubavnih odnosa, za pojedine znakove kreće LJUBAVNI brodolom

Shutterstock

Venera, simbol emotivnog, ženskog, jin principa u astrologiji je vrlo važna planeta. Ona ne samo da ukazuje na ljubavna dešavanja u životu osobe, nego i na princip koji se dobija rodjenjem od ženske genetike, a koji opisuje na koji način se doživljavaju emotivno - ljubavni odnosi, 

Venera je planeta koju vezujemo za podsvesne, emotivne procese našeg bića, pa su ljudi i događaji koji privlačimo u vezi ljubavnih tema u životu zapravo privučeni njenom postavkom u natalnoj karti, ali iz podsvesnog ugla. Želimo da uživamo, da nam je lepo, da jedemo hranu koja nam se dopada, da se prepustimo čulima i zadovoljstvu.

16.11. već počinjemo da se osećamo slobodnije, planeta Venera napušta strastveni i mračni znak Škorpije, ulazi u optimističan znak Strelca i ukazuje na jedan veoma rasterećen period, koji može biti pomalo zbunjujući - ali imaćemo nade da može biti bolje.

Venera u znaku Strelca će boraviti do 10. decembra. 
Drugačije. Slobodnije. Bez ljubomore. 
Bez potrebe da ikoga ili iko nas kontroliše. Sa puno volje da ljubimo i budemo slobodni. Da naučimo da ljubav ne boli. Da ljubav nije kada si posesivan, dramatičan, isključiv. 
Da kroz avanturu istražujemo sebe i svoj život, da posmatramo ljubav kao izbor i to prvenstveno kao slobodan izbor. 
Venera u znaku Strelca je  suočavanje sa sobom kroz osećaj slobode i mogućnosti da iskažemo sebe na najlepši mogući način bez straha da će nas neko osuditi ili loše proceniti. 
U ovom periodu Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom u znaku Ribe i opoziciju sa Marsom u znaku Blizanaca - što zapravo stvara sukob unutar nas ali može pojačati sukobe u partnerskom odnosu. 
Koliko god da smo slobodni, kroz taj osećaj ne smemo da izgubimo svoju ličnu snagu. Koliko god da smo jaki i spremni na otvorenost i iskrenost, ova Venera nas uči da je sve moguće, svaka ljubav i svaka emocija su vredni poštovanja, niko nema prava da osudjuje ili kalkuliše. 
Zbog kvadrata sa Jupiterom vodite računa da ne upadnete  u osecaj da ste stalno nekome nešto dužni posebno kada je u pitanju voljena osoba. 
A zbog opozicije sa Marsom, budite na distanci od onih koji vas osudjuju i krivo procenjuju. Mars može pokrenuti veliko medjusobno nepoverenje posebno kod onih parova koji su skoro ušli u ozbiljnije veze. 
Posebno odnosi na Device i Blizance. Oni će najviše osetiti problematične odnose kada su u pitanju ljubavni odnosi. Što se tiče strelčeve oni mogu da osete pojačane emocije u smislu partnerskog odnosa a za slobodne strelčeve moguće je da se pojavi nova ljubavna priča do kraja novembra. 
Ova Venera u Strelcu se suočava sa svojim vladarom a to je Jupiter koji podstiče nas i uči nas koliko je važno verovati i stvoriti osećaj vere u samog sebe. 
Srećno nam sa ovom Venerom ! 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Niko
16.11.2022 14:42

Ovo je sve samo bla,bla i drugo ništa.Više ne verujem u nista.