Od danas kreće PREOKRET: Venera u ŠKORPIJI ostavlja TRAGOVE za ceo život, podstiče SUKOBE, a jedan znak će da se RAZVEDE

Vesti 06.11.2022 10:55 0

Venera u Škorpiji čini vas dubljima i ozbiljnijima u međuljudskim odnosima

Od danas kreće PREOKRET: Venera u ŠKORPIJI ostavlja TRAGOVE za ceo život, podstiče SUKOBE, a jedan znak će da se RAZVEDE

Shutterstock

 

Strastvena, ali tajnovita Venera u Škorpiji 5. novembra je pod visokim naponom Urana.

Burne provale osećanja, iznenadni prekidi ljubavnih ili poslovnih veza, uzbudljiva društvena zbivanja obeležiće dan. Neoprezna srca može iznenaditi iznenadni pogodak Amorove strelice.

Ali već dva dana kasnije, 7. novembra, iz usijanog raspoloženja dolazi naglo zahlađenje: Venera u kvadratu sa Saturnom postaje distancirana i ozbiljna. Nesporazumi se pokušavaju pokrpati i stvari vratiti na staro, ali to baš i ne ide glatko. Ostanimo mirni, pribrani i strpljivi, uz unutrašnji glas koji nam govori da se sve to događa za naše najveće dobro.

Venera u Škorpiji čini vas dubljima i ozbiljnijima u međuljudskim odnosima.

Milija vam je intima dobro poznatog društva, nego bučni večernji izlasci među nepoznatima. U ljubavi težite potpunom spajanju s predmetom žudnje, dok vas površno koketiranje neće zadovoljiti. Ako pretrpite odbijanje, dugo ćete biti prožeti gorčinom i besom.

Izgledne su provale ljubomore u svim okolnostima - sa ili bez dokaza, bilo da ste u vezi ili ne. Uhodićete i špijunirati voljenog, pokušavaćete da mu provalite u mobilni telefon i mejl, raspitivaćete se kod zajedničkih poznanika o njegovim kretanjima.

U vezama i prijateljstvima aktualizovaće se pitanje prevlasti. Stare rane se otvaraju i prete obnovom sukoba. Koji god bio povod, suzdržite se od nasilja i oprostite partnerima, rođacima i prijateljima. Trajno neprijateljstvo škodi svima umešanima.

Komentari (0)
Loading