Ovo su najgori dani u NOVEMBRU: Naš astrolog posebno upozorava na 16. a evo i zašto

Vesti 31.10.2022 20:57 0

Novembar počinje sa veoma jakom energijom Punog Meseca u znaku Bika i tada imamo totalno pomračenje Meseca

Ovo su najgori dani u NOVEMBRU: Naš astrolog posebno upozorava na 16. a evo i zašto

Shutterstock/ilustracija

Pun Mesec se aktivira 8. novembra i donosi nam duboke emocije koje nas pozivaju na transformaciju. Vladar ovog Meseca je Venera u Škorpiji koja pojačava sve negativne aspekte ljubavnih odnosa u kojima jesmo. Mnogi od nas će imati veoma jasne uvide i doneti odluke o prekidu partnerske veze. U ovom periodu sve što vam se čini da možete pokrenuti, to je samo velika varka. 

16. novembra Venera prelazi u znak Strelca i biće pod jakim uticajem Jupitera u znaku Ribe. Ova Venera je pod uticajem kvadrata sa Jupiterom i Neptunom i u opoziciji sa Marsom. Venera upućuje na mnoge nejasne definicije ljubavnih odnosa, posebno će biti zbunjeni Device, Ribe i Blizanci. Dok traje ovaj uticaj ne treba po svaku cenu donositi ljubavne odluke ali i neke odluke o novcu i o saradnji sa inostranstvom. 

17.novembra Merkur ulazi u znak Strelca, gde se nalazi u svom izgonu. Merkur će potencirati veoma nestabilne odluke i problem da se dogovorimo oko nsjbanalnijih sitnica i situacija. Može doći do problem u razumevanju sa najbližima, što se negativno odražava na mladje pripadnike ovog znaka Strelca. 

22.novembra Sunce prelazi u vatreni znak, u znaku Strelca, gde će boraviti do 21. decembra. U ovom periodu Strelčevi slave svoje rodjendane a onima koji imaju Ascedent ili podznak u znaku Strelca, ovo je veoma bitan period da donesu bitne životne odluke. U ovoj fazi dok Sunce šeta kroz ovaj optimistični znak, najvažnije je kod sebe osvestiti potrebu za slobodom i nezavisnim načinom razmišljanja. Ono što se dobije slobodno i svojom voljom, to je put do ljubavi i radosti. 

Vec 23. novembra osetićemo energiju Mladog Meseca u znaku Strelca, koja će biti veoma aktivna zbog opozicije sa Marsom. Bićemo pod uticajem snažne unutrašnje borbe koja nas poziva da sredimo stvari koje se dešavaju već neko vreme. To su stvari koje se odnose na osećaj slobode, koliko i gde smo slobodni i gde i kako možemo menjati svoje trenutne životne pozicije. 

24. novembra Jupiter u znaku Ribe kreće direktno što će biti veoma zanimljiva energetska faza posebno za sve one koji su rodjeni u znaku Ribe, imaju podznak, Mesec, Veneru ili Mars u ovom znaku. Biće svedoci nekih neverovatnih preokreta u životu, o nekim stvarima o kojima su sanjali tokom januara i februara početkom godine. 

Komentari (0)
Loading