Najgore astro kombinacije SVEKRVA i SNAJA: Jedna je NAJOPASNIJA, dušu će vam POJESTI, ima da ratujete bez PRESTANKA

Vesti 22.11.2023 12:39 0

Odnos snaje i svekrve uglavnom nije lak. Žene se često trude da udovolje svojim svekrvama da bi pokazale kako ne planiraju da im "ukradu" mezimca

svekrva

Shutterstock

Po nekom nepisanom pravilu, odnos svekrve i snaje na ovim našim prostorima uopšte nije lak. Naravno, ima i mnogo svetlih izuzetaka, ali je nekako jasno da uglavnom u ovoj relaciji dve žene, ipak nešto ne štima. Zašto je to tako, pa, ostavićemo psiholozima da se bave ovim pitanjem, a mi smo pokušali da to objasnimo na malo "trivijalniji" način - pogledom u zvezde i astro kombinacije.

Ovo su najgore astrološke kombinacije snaja i svekrva.

Snaja LAV, svekrva RAK

Jedna od najgorih astrološkim kombinacija kada su u pitanju odnos svekrva i snaja. Svekrva Rak je sklona da svog sina " svojata " i da sve to prenosi na porodicu sina. I tom slučaju, sin je nemoćan, jer njegova majka previše utiče na sve aspekte njegovog života, njena ljubav prelazi u preteranu brigu i preteranu zaštitu. To se često pretvara u patološki odnos i onda snaja Lav, koja prirodno dominira, postaje opasna pretnja.

Lavica dominira i ne želi da ima iznad sebe bilo kog, pogotovo ne želi osobu poput Raka. Svekrva Rak je sklona da se bori za dominaciju nad njom i to da pokazuje otvoreno i pomalo i agresivno, jer njena porodica, posebno njen sin - to su njeni trofeji, u to se ne dira. Tako da je ovaj odnos u startu osuđen na večito takmičenje i prevlast nad sinom. 

Snaja Ovan, svekrva Škorpija

Ovo je druga "najopasnija" kombinacija. To je u startu velika borba koja je veoma otvorena i uvek puna ružnih reči i svađa. U ovom slučaju najviše pati sin koji se uvek sklanja, jer ne može da trpi njihovu negativnu energiju. Svekrva Škorpija je karakterno ljubomorna i posesivna osoba i to je nešto što ona ne može da kontroliše. Njene emocije su veoma duboke i retko ih pokazuje, a snaja Ovan otvoreno pokazuje svoju naklonost ka partneru - što može da bude veoma iritantno za svekrvu.

Snaja Ovan je veoma direktna, tvrdoglava i nema problem da kaže sve što misli. Nju niko ne može da zaustavi kada nešto planira, a svekrva opet ne podnosi kad neko dominira i kad je neko previše otvoren i iskren. Ovnom vlada Mars, a Škorpijom vlada Pluton, to su najratobornije planete, prirodno su suprostavljene. Ovde " pobedu " najčešće odnose snajke. 

Snaja Devica, svekrva Blizanac

Ovo je veoma komplikovana kombinacija zato što je Merkur vladajuća planeta i Blizanaca i Devica. To zapravo govori o tome da je ovde komunikacija veoma dominantna i aktivna. U jednom periodu mogu da ćute i ne progovaraju ili da bude faza stalnih prepucavanja i rasprava. Svekrva Blizanci je sklona da stalno koristi komunikaciju kao sredstvo dominacije nad svima, ali to ne može da ostvari nad snajom Devicom koja takođe veoma koristi komunikaciju kao najvažniju stvar u životu.

Njihov odnos je stalno dokazivanje, ko je sposobniji i rečitiji a to se negativno odražava na njihov odnos jer nema prostora da odnos bude opušten i spontan. I jedna i druga se trude da budu glasnije i tu je osnovni problem sto ne " čuju" i ne mogu da dodju do reči. A kad je period " ćutanja "  onda je veliko pitanje ko će prvi da popusti. Glavni pokretač njihove komunikacije je sin ili muž koji je ovde " ključ " koji nudi rešenje. 

Komentari (0)
Loading