Ne čitajte ako ne možete da PODNESETE KRITIKU: Ovo su najmračnije STRANE svakog horoskopskog ZNAKA

Vesti 18.10.2022 19:03 0

Astrolozi tvrde da su ovo najgore osobine svakog horoskopskog znaka, a ako ne podnosite kritku bolje preskočite ovaj tekst

Ne čitajte ako ne možete da PODNESETE KRITIKU: Ovo su najmračnije STRANE svakog horoskopskog ZNAKA

Shutterstock

Ovan

Sebičan, loš planer i kreten.

Rođeni u znaku Ovna su astrološke bebe, pa im je važno da uvek pričaju o sebi. Možete biti loši, ali vaš prijatelj Ovan će i dalje samo pričati o sebi, ne primećujući da imate problem. Fokusiran je na sebe i ne sluša baš druge kada govore. Nemojte se iznenaditi kada ga pitate za mišljenje o nekoj važnoj dilemi koja vas muči, a on vam uzvrati praznim pogledom. Ovan ne razume koncept pažljivog razmišljanja, tako da nikada ne planira unapred. Govori šta god mu je na umu, često pre nego što razmisli. Oni teško kontrolišu bes, a ponekad ne mogu da shvate šta nije u redu sa vama i zašto ste ljuti na njih. Takođe, misle da su uvek u pravu.


Bik

Lenj, tvrdoglav, pasivno-agresivan.

Bik uglavnom voli da se dugo odmara svaki dan. Dakle, Bik je lenj i želja mu je da IMA što manje posla. Ako to može neko drugi, još bolje. Voli da sve radi na svoj način i nikada ne popušta, jer je veoma tvrdoglav. Ali on će to učiniti tako slatko da toga nećete ni biti svesni. A ako ne želite da radite neku stvar, budite spremni na pasivno-agresivni pristup, oni su majstori u tome. Bik će se ponašati veoma ljubazno, smireno se smeškati i ipak neće raditi ono što bi trebalo. Poseduje veliku ljubav prema lepoti, umetnosti, muzici i suprotnom polu. Ali takođe ima tendenciju da ignoriše surovu životnu stvarnost.

Blizanci

Odaju lako tajne, promenljivi, površni.

Blizanci vole mnogo da pričaju. Ako imaš neku tajnu, nemoj mu reći, osim ako ne želiš da ceo svet zna. Blizanci imaju brz um, razmišljaju i pričaju o nekoliko tema odjednom. Ovo može biti zbunjujuće za slušaoce, jer je teško biti siguran o kojoj temi govori. Može biti veoma teško pratiti i smetaće mu ako imate problema sa tim. Blizanci su obično u žurbi i rade brzo, zbog čega ih ponekad muči stomak i glavobolja, jer rade previše stvari odjednom. Takođe, često će govoriti bele laži, u slučaju da saznate da je rekao tajnu ili nešto pogrešno, jer jednostavno ne želi da preuzme odgovornost za to. Mogu biti promenljivi i površni.

Rak

Patetičan, osetljiv na kritiku, voli da se ljuti.

Rak je ljubazan i pun razumevanja. On će vam posvetiti svu svoju pažnju. On sluša vaše probleme, ali isto očekuje od vas. Ne podnosi dobro kritike. Ako želite da mu date savet i mislite da problemu pristupa na pogrešan način, pažljivo birajte reči. Nikada ne zaboravlja uvredu. Takođe, nikada ne kritikujte njegovu decu i njegove voljene. On to može, ali ti ni slučajno ne možete vi. Rak je uvek zabrinut zbog nečega i može da vas iznervira svim malim stvarima o kojima brinu. Lako se razboli i treba mu dosta odmora. To je uglavnom zato što je emotivan i iscrpljuje se. Njegovo raspoloženje je promenljivo.

Lav

Sebičan, tvrdoglav, arogantan.

Lav se ponaša veoma kraljevski, ali ponekad zaboravlja da on zapravo nije iz kraljevske porodice. Uvek kasni kada pravite planove sa njim. Ovo ume da bude dosadno, jer je i vaše vreme dragoceno. Voli da se pojavljuje u velikomstilu, jer je apsolutni kralj drame. Lav je takođe velikodušan. Voli da pravi žurke, ali obično nakon kupovine nove skupe igračke ili sobe pune nameštaja. Žurka je zaista samo prilika da to pokaže, a ne zato što želi da vas vidi. Voli da se odmara i oseća da drugi treba da mu obezbede i da rade većinu posla umesto njega. Veoma je tvrdoglav i nikada se ne predomisli. Voli da savetuje druge o frizurama, odeći, projektima, poboljšanju doma, ali ponekad zaboravlja da drugi imaju drugačije mišljenje. Lavu je teško da shvati da ne misle svi kao on i da se neće svi uvek slagati sa njim. Njegova arogancija i sebičan stav mogu brzo da dosade.

Devica

Opsednuta detaljima, hipohondar, perfekcionista. Devica je odličan govornik. Može da priča celu noć. Problem je u tome što ona govori o vrlo trivijalnim stvarima koje mogu da vas izlude. Ona je inteligentna i duhovita, tako da može da bude zabavna, ali jednostavno ne može da prestane da priča kada joj je um nečim zaokupljen. Mnogo brine i sklona je hipohondriji, a brinuće i o svim hemikalijama i sastojcima lekova. Svaki dan će imati neke probleme, palpitacije, kratak dah i nekoliko drugih zdravstvenih problema. Često govori o stvarima koje treba da se urade, umesto da ih jednostavno radi. Neke Device mogu delovati sitničavo. Uvek su veoma uredno obučene, u radnom okruženju svaki dokument mora biti savršen, svaka fascikla uredna, a svaki papir na svom mestu. Insistiraju na urednom i čistom okruženju. Takođe, veoma je kritična, jer ne možemo svi biti savršeni kao ona.

Vaga

Pasivno-agresivna, sujetna, neodgovorna sa novcem.

Rođeni u ovom horoskopskom znaku žele da imaju ugodan život. Žele da im dani prođu glatko. Osećaj ravnoteže jje veoma važan. Ona želi da se uklopi i dopadne, pa ponekad padne pod uticaj drugih, ali treba da nauči da se ne prilagođava uvek gomili. Vaga gaji duboku ljubav prema lepoti, a i muškarci i žene Vage vole modu i lepu odeću. To takođe znači da će flertovati sa onima za koje misli da dobro izgledaju. Takođe, Vaga voli dobar nameštaj i želi da živi u lepo uređenom domu. Ona ume da manipuliše, jer iza sve te slasti voli da bude vođa onoga što se dešava. Žene mogu biti robovi mode i ponekad skupljati ogromne račune za odeću. Vaga veruje da zaslužuje najbolje i nema zastoja u trošenju. Ako joj treba više novca, očekuje da će je neko spasiti. Ona se veoma uznemiri ako se ne slažete sa njom i može da vas optuži da ste „nepristojni“ samo zato što ste izrazili drugačije mišljenje. Zaista vole da se ističu.


Škorpija

Super tvrdoglava, takmičarski nastrojena, tajnovita.

Škorpija ima nepromenljivo mišljenje, pa ako se ne slažete sa njom u nečemu što voli, bićete 'ukoreni'. Odlučnost je njihovo srednje ime. Veoma su konkurentni, iako na prvi pogled možda ne izgleda tako. Oni to dobro kriju. Obično su tajnoviti i imaju izraženu tamnu stranu. U ljubavnim odnosima, Škorpija je posesivna i ljubomorna. Kada je zainteresuje neka tema, ona će je istražiti kako bi saznala svaki detalj. To je razlog zašto su mnoge od njih istraživači. Mnoge od njih su i vegetarijanci ili su izbirljive u jelu. Veoma je uzdržana u razgovoru, ali ima nežna osećanja. Često vam zamera, individualac je i nije je briga šta drugi misle. Živi život po svojim uslovima.


Strelac

Netaktičan, nespretan, preterano optimističan.

Postoje dve vrste ljudi rođenih u znaku Strelca, oni pričljivi i oni veoma tihi. Svi su inteligentni i zainteresovani za visoko obrazovanje, filozofiju, različite kulture... Kada govore, vrlo su direktni i pređu pravo na stvar, ponekad ne shvatajući da vređaju tuđa osećanja. Vole sport, posebno na otvorenom, ali su veoma nespretni i često lome kosti i povređuju se. Oni su skoro dosadni optimisti. Vrlo je verovatno da će vas prevariti. Oni će se uključiti u mnoge akcije spasavanja sveta, ali sa svim tim sastancima na koje moraju ići i peticijama koje moraju da potpišu, mogu biti potpuno iscrpljeni. Strelci su odlični u filozofskim diskusijama sa drugima i teško podnose kada drugi imaju drugačije stavove. Oni su slobodoljubivi i neće im se dopasti ako neko pokuša da im ograniči aktivnosti ili slobodu.

Jarac

Ambiciozan, radoholičar, komplikovan.

Jarac je uglavnom ozbiljan i neće ceniti da se šalite o nečemu što mu je važno. Veoma je ambiciozan i nastoji da napreduje na društvenoj lestvici, pa nemojte da se uvredite ako vas prijatelj Jarac ignoriše jer treba da se druži sa nekim ko može da mu pomogne u tome. On samo želi da napreduje. Jarac je radoholičar i ne voli da bude spontan. Ne voli da rizikuje, osim ako nije sve dobro proračunao. Bez obzira na sve, Jarac je emotivan, ali ne voli javno ispoljavanje emocija. Mrze da budu uključeni u scene bilo koje vrste. Uvek misle unapred i žele da budu glavni. Veza sa Jarcem će ići glatko ako shvatite da je on veoma ambiciozan i da uvek razmišlja dalje od svih ostalih.

Vodolija

Dosadni nekonformista, ne voli pravila, naizgled hladna i ravnodušna.

Vodolija uvek živi život na svoj način, ne sluša, ne potčinjava se ustaljenim konvencijama, a ako pokušate da joj ovo kažete, postupiće još skandaloznije samo da vam ide na živce. Ona voli pažnju koju ona donosi i obično živi u budućnosti. Ako ne volite da isprobavate nove stvari i rizikujete, Vodolija će vas teško razumeti. Vodolija misli da se pravila odnose samo na druge. Treba joj mnogo slobode. Tvrdoglava je, ali zato što toliko uživa u slobodi, razume kada i drugi žele da rade na njihov način. Vodolija ima neobične prijatelje iz svih sfera života. Na prvi pogled može delovati hladno i ravnodušno.

Riba

Sanjiva, ima loše procene, povodljiva.

Ribe su najveći sanjari u Zodijaku. Oni su najsloženiji. Riba razume većinu onoga što joj neko poveri. Ali budući da je takav sanjar, ona zaista ne nudi dobar savet. Vodeni znaci, a posebno Ribe, treba da budu oprezni sa drogama i alkoholom. Oni su savitljivi, oni su sledbenici, a ne vođe. Nemirna je i lako joj postane dosadno, pa često započinje nove projekte, a zatim ih brzo napušta. Veoma je ljubazna, ali mora da pazi da je drugi ne iskoriste. Ribe ne vole naporan rad i vole da sve detalje prepuštaju drugima. Često je prevarena jer želi da pomogne drugima, ali ne prosuđuje uvek dobro.
 

Komentari (0)
Loading