Privucite NOVAC u noći PUNOG MESECA: Uradite samo JEDNU STVAR i gledajte kako vam se ŽIVOT menja iz korena

Vesti 06.10.2022 11:40 0

Zapamtite ovaj ritual, može da donese velike promene u vaš život

Privucite NOVAC u noći PUNOG MESECA: Uradite samo JEDNU STVAR i gledajte kako vam se ŽIVOT menja iz korena

Shutterstock

Često ćete čuti da mislima možete da privućete sve što želite. U tome ima i malo logike, jer kada pozitivno gledamo na stvari, onda tako i delujemo.

Donosimo vam moćan ritual za privlačenje novca i poboljšanje finansijske situacije, i to ritual koji treba da praktikujete u noći punog Meseca, a to je u nedelju 9. oktorba. 

Dobro se pripremite, jer je u noći punog Meseca Univerzum pun podrške i vaše želje će daleko odjeknuti. Pun Mesec je faza kada Mesec ima najveću, ogromnu moć. Njegov uticaj na našu planetu, ili na čoveka, je neosporan. Zato je dan pogodan za praktikovanje pozitivnih rituala.

Ritual je veoma jednostavan, i sve što vam treba je novčanik i nekoliko novčanica. U noći punog meseca izađite pod mesečinu, otvorite novčanik i izvucite najveću novčanicu koju imate u njemu.

Kada stojite sa otvorenim novčanikom pod mesečinom, zamislite da novac leti sa meseca direktno u vaš novčanik. Ako želite da privučete npr. 10.000 evra naglas recite: "Sada privlačim 10.000 evra. Sjajan je osećaj imati ovaj novac i veoma sam zahvalan na tome."

Možete stajati pod mesečinom sve dok se osećate prijatno. Ako Mesec sija ka vašem prozoru, ovu magiju možete učiniti čak i od kuće. Ova čarolija je izuzetno moćna, ali imajte na umu da to možete učiniti samo tokom punog Meseca. Ako je mesec već u fazi opadanja, vaše finansije će se smanjiti.

 

 

Komentari (0)
Loading