Do 9. oktobra ONI dobijaju mnogo PARA: Jedan ZNAK bi trebalo da IGRA igre na sreću, a za njih se NOVAC lepi

Vesti 04.10.2022 10:20 0

Pred nama je nedelja u kojoj Merkur prestaje da bude retrogradan, pa je izvesnije da ćemo imati uspešne pregovore.

novac

Shutterstock

Planete u Vagi donose obrt na finansijskom planu. Do 9. oktobra novac će stići Vagama, Devicama, Bikovima i Strelčevima.

Vaga

Počela je sezona vašeg znaka, pa možete da očekujete pozitivna dešavanja, ne samo kada je novac u pitanju, nego i sve druge oblasti života. Mars u Blizancima vam odgovara, a zbog Venere u vašem znaku ćete uspeti da dobijete vredan poklon. To je nešto što će za vas imate veliku vrednost, a primetićete da se novac lepi za vas.

Devica

Puno drugo polje donosi vam odličnu zaradu, ne samo sledeće nedelje, nego u oktobru koji je stigao. Očekuje vas više novčanih dobitaka, pa ste u poziciji da napravite pametno ulaganje. Budite racionalni i uložite novac u biznis koji vam je važan.

Strelac

Dobri aspekti Saturna sa planetama iz Vage i Marsom iz Blizanaca doneće vam novac koji ste zalužili svojim radom. To je nešto što dugo čekate i sada će konačno da stigne, tako da ne trebate da brinete. Jupiter u vašem petom polju dozvoljava vam da imate uspeha u igrama na sreću.

Bik

Mars u drugom polju donosi troškove, ali i veću zaradu. Mnogi bi rekli da ćete mnogo trošiti, ali ćete ujedno i zaraditi velike pare. Merkur vam donosi i novac koji je kasnio nekoliko nedelja.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading