Kreće MLAD MESEC i ništa neće biti ISTO: Desiće se velike ŽIVOTNE promene u životima OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA i najbolje je da se spreme ZA VELIKI UDARAC

Vesti 22.09.2022 18:45 0

U ovom periodu ne preporučuje se raditi ništa brzinski, bez planiranja. Mnoge reakcije mogu biti prenaglašene pa se treba suzdržati od naglih odluka

Kreće MLAD MESEC i ništa neće biti ISTO: Desiće se velike ŽIVOTNE promene u životima OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA i najbolje je da se spreme ZA VELIKI UDARAC

Shutterstock

 

Ovaj mlad Mesec će nam biti od koristi i mnoge stvari pokrenuti i dati mogućnost da odaberemo ono pravo za sebe, ali i da popravimo neke stare odnose. Najviše uticaja će imati na znak Vage i Ovna.

Možemo osetiti i očekivati težu energiju i prilagođavanje ljudima i situacijama. Iz dubine duše isplivavaju neka nezadovoljstva još iz prošlosti pa mnoge osobe teže velikoj promeni.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem sedmom polju što može dati velike promene u vašim partnerskim odnosima pa budite oprezni i dobro sagledajte šta je to što želite i kakav partner vas može usrećiti.

Bitno je da postupite ispravno bez nekih dramatičnih reakcija.

Kada je posao i poslovni partneri u pitanju i tu može doći do nekih problema pa se preporučuje da ne donosite odluke bar par dana pre i posle mladog Meseca.

VAGA

Drage Vage, kod vas se događa ovaj mlad Mesec i naravno da vam nije lako, posebno kada treba poraditi na sebi i dovesti svoj emotivni ili partnerski odnos u ravnotežu.

Mnoge Vage sada imaju šansu da ulepšaju i poprave odnos u ljubavi s partnerom. Nažalost pojedine Vage mogu i ostati bez partnera jer su shvatile da tu nema emocija s druge strane ili se ne bude emocije kod njih samih.

Svakako se menjaju emotivni i psihički obrasci.

JARAC

Vama se ovaj mlad Mesec odražava na vaše polje karijere, jednog roditelja.

Pojedini Jarci mogu emotivno reagovrati kada je roditelju u pitanju ili neka osoba u poslovnoj sferi, dok nekima može karijera biti klimava.

Promene koje vam ne odgovaraju ipak se mogu događati. Neki Jarci mogu imati ozbiljne konflikte i rasprave kada je posao u pitanju sa šefovima ili nadređenima pa ne donosite nikakve odluke, strpite se par dana.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading