Nikada nemojte od NJIH da tražite NOVAC: Ovi ZNAKOVI su najveće ŠKRTICE, najgori su kad NEMAJU para

Vesti 10.09.2022 08:45 0

Ovim horoskopskim znacima nedostatak novca predstavlja najveći problem

novac

Shutterstock

Kažu da se prava snaga čoveka vidi ne po tome koliko ima, već po tome šta i kako radi sa onoliko koliko ima. Većina ljudi je u jednom trenutku života osetilo manji budžet, ali postoje horoskopski znaci koji tome jednostavno ne mogu da se prilagode.

Ne podnose da imaju manje novca nego što bi želeli, pa ukoliko ste se nekim od njih u vezi, spremite se na pogoršanje odnosa. Preneće vam nervozu kako god da okrenete i poželećete da vam se nikada nisu požalili na novčani problem.

Ovan

Ovan je horoskopski znak koji voli raskošno da troši, u svakoj prilici. Kada Ovan nema dovoljno novca, to ne utiče samo na njihovo raspoloženje, već utiče i na sve oko sebe tako što prenosi svoju negativnu energiju. NJih doslovno boli glava od stresa i skloni su da prijateljima "isperu mozak" o svojoj finansijskoj situaciji.

Bik

Muškarci koji su rođeni u ovom znaku ne mogu da budu mirni kada su u ograničenom budžetu. Kada je Bik loše raspoložen zbog praznog novčanika, ima tendenciju da se duri po kući, da vam odbrusi i jednostavno izgleda mrzovoljno po ceo dan. Čak i da im ponudite nešto novca, ne bi pomoglo situaciji, jer ih to ne zadovoljava. Oni ne žele tuđu pomoć.

Jarac

Jarac je znak koji ceni svoju sopstvenu vrednost prema finansijskoj situaciji. Pošto je njihovo samopoštovanje duboko povezano sa njihovim prihodima, kad god im ponestane sredstava, oni imaju tendenciju da postanu nesigurni. Postaju veoma neraspoloženi kada nešto ne mogu da priušte, a to izrazito prenose i na svog partnera.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading