Na DLANU vam je SVE zapisano: Saznajte kada ćete se UDATI i šta vas čeka u ŽIVOTU

Vesti 07.08.2022 08:30 0

Seksualna snaga, kao i ljubavna sreća ispisane su u linijama srca, života, sudbine i glave, kao i na Venerinom bregu

Na DLANU vam je SVE zapisano: Saznajte kada ćete se UDATI i šta vas čeka u ŽIVOTU

Shutterstock

Venerin breg razotkriva koliko ste osećajni i skloni uživanju.

Nema linije, nema ni braka

Linija braka nalazi se ispod malog prsta. Vrlo je kratka. Jedna linija označava jedan brak, a kad se račva, znači da će se osoba dva puta venčati. Ova linija pokazuje i kada će se neko udati ili oženiti, kao i koliko će dece imati. Ako nema linije, nema ni braka, prenosi 24sata.hr.

Sve se vidi na dlanu

Sudbina se čita iz desnog dlana, a levi će potvrditi ili odbaciti sumnje. Koliko će bračna strast trajati otkriće bračna linija, ali i mesnatije ruke i prsti.

Četiri osnovne linije

Postoje četiri osnovne linije – linija srca, glave, života i sudbine. Ako želite da odredite približno vreme kada će vam se nešto dogoditi, podelite linije otprilike na sedam delova.

Pokazuje slomljeno srce

Kada se linija srca završava ispod kažiprsta, osoba je idealista i veliki romantičar. Kada se linija završava između kažiprsta i srednjeg prsta, osoba nije zahtevan partner, mila je i iskrena, a ako se završava ispod srednjeg prsta, puna je ljubavi, ali je ne iskazuje. Pauze i raskidi na ovoj liniji upućuju na slomljeno srce.

Volite li flert?

Najvažnija linija u ljubavi je linija srca. Isprekidana predstavlja osobu rastrzanu između nezavisnosti i dubokog odnosa. Male linije koje se granaju nagore pokazuju da ste skloni flertu, a nadole pokazuju nepoverljivu narav i osobu koja je emotivno povređena. Pauze i raskidi upućuju na slomljeno srce.

Na DLANU vam je SVE zapisano: Saznajte kada ćete se UDATI i šta vas čeka u ŽIVOTU

Printscreen/Youtube

 

Životni nesklad

Nijedna linija nije savršena. Najčešće se račvaju, a ako se dele na kraju, pojačava se snaga te linije. Slabo izražena linija znak je nedostatka energije. Male kose crte koje idu prema gore su bezopasne, dok one koje idu dole oduzimaju snagu liniji. Prekidi u linijama mogu označavati vreme slabosti, i životnog nesklada ili završetak jednog načina života.

Znak raznih osećanja

Venerin breg nalazi se u podnožju palca. Smatra se najvećim znakom seksualnosti, ljubomore i emotivnih veza. Ako je Venerin breg ispupčen i naglašen, osoba je sklona užicima, lepa je, vitalna i jako je osećajna.

Kakav vam je libido?

Pri čitanju iz dlana važna je i udaljenost palca od kažiprsta. Kada otvorite dlan, a prste skupite, obratite pažnju pod kojim su uglom prsti. Ako je odnos palca i kažiprsta pod pravim uglom, seksualna aktivnost je dobra i uspešno zadovoljavate partnera, međutim ako je taj raspon manji, mogući su problemi.

Venerin pojas

Venerin pojas označava početke ljubomore koju osoba sakriva u sebi, i nije je ni svesna ili se verovatno nikada u životu nije stvarno zaljubila. Liniju nemaju svi, a označava mnogo partnera i ljubavnika, koji se mogu javiti i kasnije u životu, ne samo u mladosti.

Depresivni ljudi

Slabo izražena linija srca upućuje na emotivnu nestabilnost i problem uspostavljanja komunikacije s drugima. Tamne mrlje na liniji srca upućuju na setne i ponekada depresivne ljude, a uzan prostor između linije glave i linije srca znak su introvertne osobe, na prvu loptu vrlo zatvorene u ljubavi.

Prsti puno govore

Strastveni i skloniji ugađanju sebi su ljudi koji imaju deblje ruke i mesnatije prste, dok duži i šiljati prsti upućuju na seksualnu nezainteresovanost.

Ljubavne veze

Linija srca upućuje na mnoge veze i ljubavni avanturizam. Što je deblja, osoba je seksualno privlačnija i ima jaču seksualnu želju koju će utoliti samo partner sa istom “snagom”. Ukoliko se spajaju linija srca i glave koja je odmah ispod, čovek misli samo srcem. Kada je linija srca visoko na dlanu, osoba je inteligentna.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading