Opaki KONTROL FRIKOVI: Najposesivniji znakovi horoskopa, držaće vas na KRATKOJ UZICI i trovati vas svojom NESIGURNOŠĆU

Vesti 04.08.2022 10:45 0

Iako ljubomora i posesivnost nisu ista stvar, one prilično podstiču jedna drugu. Ako imate ljubomornu crtu, možda nećete verovati svom partneru i možda ćete pokušati da ga držite blizu sebe kao da je neka stvar a ne čovek

Opaki KONTROL FRIKOVI: Najposesivniji znakovi horoskopa, držaće vas na KRATKOJ UZICI i trovati vas svojom NESIGURNOŠĆU

Shutterstock

 

A prema astrologiji, najposesivnijim horoskopskim znacima je teško da ne kontrolišu svoje veze. Ovih šest znakova važe za najposesivnije, prenosi Ženski magazin.

Bik

Vaša posesivnost potiče od vaše potrebe da se osećate bezbedno, tako da kada je u pitanju partner, možete biti izuzetno teritorijalni. Nije teško zamisliti da ste kao dete često govorili: „To je moje“. Očekujete apsolutnu lojalnost i vernost od partnera, jer ste skloni da ih vidite kao nešto što samo vama pripada.

Pored partnerskih odnosa Bik priželjkuje stvari koje su lepe i luksuzne, i često nerado dozvoljavaju drugim ljudima da ih pozajmljuju ili dodiruju.

Škorpija

Imate sumnjičavu i ljubomornu prirodu jer se plašite da ćete biti napušteni i izdani, stoga volite da svog partnera držite pod kontrolom. Možda osećate da ih vaša posesivnost emocionalno guši, ali vi to ne radite da biste im naškodili, već samo da biste se osećali bolje.

Pomalo je vaše ponašanje kontradiktorno jer cenite nezavisnost, i to je nešto što vas privlači, a opet, namerno pokušavate da je oduzmete svom partneru kada vaša posesivnost bukne.

Rak

Rakovi su takođe jedan od posesivnih znakova Zodijaka, jer se tako čvrsto drže za ljude u svom životu i ne dozvoljavaju im da dišu. Morate osloboditi svoj stisak i shvatiti da vas neće napustiti. Ako to urade, videćete (na kraju) da je tako bilo najbolje.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading