Astrolozi su proglasili NAJSIROMAŠNIJI horoskopski znak: Koliko god da ZARADE, nikad nemaju novca, za njih DEFINITIVNO ne važi izraz "para na paru"

Vesti 02.08.2022 22:20 1

Zbog svog ponašanja vrlo često upadaju u finasijske probleme i to ih ne uzbuđuje preterano

novac

Shutterstock

 

Neki ljudi zarađuju novac kao od šale, neki čak i bez imalo muke, ali nekim ljudima su zvezde još na rođenju zapečatile sudbinu i odredile da zauvek žive u bedi!

Svaki  horoskopski znak ima neku svoju manu. Neki su loši partneri, neki loši prijatelji ili ljubavnici, a Ribe su loše kada su finansije u pitanju.  Njihova najveća mana u finansijskom smislu je nemar.

Rođeni u znaku Ribe konstatno imaju finansijskih problema. Sanjari koji su konstantno u oblacima nisu navikli na težak fizički rad. Oni obično zarađuju novac svojim talentom i otvorenim umom. Ribe tokom života propuste hiljade prilika za normalan posao, jer sebe smatraju nedovoljno vrednim i plaše se neuspeha. Većina pripadnika ovog znaka ne troši mnogo, ali i ne zarađuje mnogo, pa su tako stalno u vrtlogu preživljavanja, dok jedan deo Riba i to malo što ima troši na poptune gluposti i nepotrebne sitnice, a neki su u stanju čak i da se zadužuju kako bi kupovali stvari koje im realno i nisu potrebne.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
hahahhaha
03.08.2022 03:52

Kakva glupost