DVA znaka imaju najviše sreće u LJUBAVI: Ovo su njima IDEALNI partneri, daju se u POTPUNOSTI i veliki su emotivci

Vesti 18.06.2022 14:00 0

Evo koji znak ima najviše srece u ljubavi.

DVA znaka imaju najviše sreće u LJUBAVI: Ovo su njima IDEALNI partneri, daju se u POTPUNOSTI i veliki su emotivci

unsplash.com

Naša astrološkinja Nena Janković donosi detaljnu prognozu znakova koji imaju najviše sreće u ljubavi.

Kada su u pitanju znaci Zodijaka, po nekom nepisanom pravilu najviše sreće u ljubavi bi trebalo da imaju vodeni znaci: Rakovi, Ribe i Škorpije. Ova tri znaka su pod jakim uticajem emocija, ali u praksi ljubav za njih može biti jako veliki teret ili opterećenje.

Rakovi ljubav doživljavaju preozbiljno i umeju suprotnu stranu da uguše svojim emocijama, dok su Škorpije veoma posesivne i vole da kontrolišu svoje emocije i emocije partnera. A kada su u pitanju Ribe, njihov odnos prema ljubavi je veoma bajkovit i retko imaju osećaj za realnost. Tako da je praksa pokazala da ova tri znaka u ljubavnim odnosima i vezama nemaju baš preterano sreće i mogućnost da ostvare kvalitetne i duže veze. 

U astrološkoj praksi najviše sreće u ljubavi imaju Bikovi i Vage. Ovo su dva znaka koja su pod uticajem Venere koja je zadužena za ljubav i sposobnost da pronađemo zadovoljstvo unutar sebe. 

DVA znaka imaju najviše sreće u LJUBAVI: Ovo su njima IDEALNI partneri, daju se u POTPUNOSTI i veliki su emotivci

Shutterstock

 

Bikovi su veliki hedonisti i veliki emotivci, Venera u njihovom znaku pokreće jak senzibilitet i duboke emocije. Ljudi rođeni u ovom znaku umeju da pokažu i dokažu ljubav i to najviše kroz brigu o drugoj osobi. Partner se oseća veoma voljeno i prihvaćeno. Bik će učiniti sve da partnerski odnos bude najbitnija stvar istovremeno najdivnija stvar u njegovom životu, životu Bika i partnera.

Bik ume da uživa u svom životu i ume da prenese hedonizam i na partnerski odnos. Najbolje se slaže sa Škorpijom i sa Jarcem. Sa Škorpijom može da ostvari veoma duboku intimnu i emotivnu povezanost, a sa Jarcem se aktivira posvećenost i ozbiljnost u odnosu. Ne prijaju mu osobe rođene u znaku Lava i u znaku Vodolije. 

Što se tiče osobe rođene u znaku Vage, onu su takođe pod vladavinom Venere koja kod njih stvara osećaj potpunog predavanja u partnerskom odnosu. Venera u ovom znaku pokreće veoma lepe emocije i ovo su osobe koje će uvek umeti da budu jako kvalitetni partneri, da budu velika podrška svom partneru.

Vaga uvek sebe vidi kroz odnose sa partnerom i njen izvor života je sama LJUBAV i davanje ljubavi. Svoju sreću u ljubavi ostvaruje tako što vodi računa i ima razumevanje za sve ono što partner jeste i sve ono što partner preživljava u svom životu. Najbolji partner može biti u znaku Ovna i u znaku Blizanaca. Sa Ovnom može da stvori veoma kompaktnu zajednicu, a kada je u pitanju osoba u znaku Blizanaca, Vaga je veoma zadovoljna njihovom komunikacijom. Ne podnosi osobe rođene u znaku Jarca jer za nju su to previše egoistične osobe.

NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading