Precizniji ODGOVORI od ovih ne postoje: Izaberite KARTU i saznaj kakva vas skorija BUDUĆNOST očekuje

Vesti 18.06.2022 13:20 0

Potrebno je da ne birate dugo kartu, već da izaberete prvu koja vas privuče

Precizniji ODGOVORI od ovih ne postoje: Izaberite KARTU i saznaj kakva vas skorija BUDUĆNOST očekuje

Shutterstock

Verovatno da ste nekada razmišljali o tome, da li postoje karte u kojima se krije vaša sudbina? Tarot je sada jedan od najpopularnijih oblika proricanja koji postoji i mnogi veruju da dosta precizno mogu da predvide blisku ili širu budućnost.

Izaberite jednu kartu po intuciji i saznajte šta vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Precizniji ODGOVORI od ovih ne postoje: Izaberite KARTU i saznaj kakva vas skorija BUDUĆNOST očekuje

Shutterstock

 

KARTA BROJ JEDAN:

Ako ste odabrali ovu kartu, meseci koji su pred vama neće biti toliko lagodni ali ipak su premostivi. Postoji velika mogućnost da ćete se naći u situaciji koja vas na neki način pritišče i koja od vas traži više energije i zalaganja nego što možete dati. Radi se o tome da, unutar vas, postoji neki program kroz koji vi sebe stavljate u položaj žrtve. Jedini način da ovo promenite je da realno sagledate suštinu problema. Tada ćete shvatiti kako su vas pogrešne emocije, odnele u negativno razmišljanje. Rešenje svih vaših problema leži u suočavanju sa samim sobom.

KARTA BROJ DVA:

Ukoliko ste odabrali drugu kartu, očekuje vas period bitnih odluka. Na vašem putu će se naći raskrsnica, a vi ćete morati u tom momentru da donesete veoma bitne odluke. Sve je na vama. Ono što je jako bitno jeste da, ne dozvolite okolini i drugim ljudima na vas jer ćete onda doneti odluku koje nikako neće biti dobra. Slušajte sebe i sami donesite odlike, koje su bitnije nego što će vam se u početku činiti.

KARTA BROJ TRI:

Radi se o periodu kada ćete biti puni energije i elana za sve što ste zamislili. Savet je da malo ukočite jer postoji mogućnost da ćete biti okruženi raznim ljudima, koji nisu toliko dobri po vas. Ono što će biti karakteristično u narednom periodu za vas je to što će vam jezik biti brži od pameti, pa samim tim možete da izazovete loše reakcije kod drugih i bespotrebno stvorite neprijatelje. Pre nego što delate, prvo dobro razmislite i sve može da bude vrlo produktivno po vas.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading