Precizan TIBETANSKI horoskop pokazuje šta čeka SVE znakove: Niko od KARME ne može da pobegne, ali postoji način da se PROMENI sudbina

Vesti 31.05.2022 13:10 0

Tibetanski horoskop se temelji na verovanju u dvanaest puteva do mudrosti.

Precizan TIBETANSKI horoskop pokazuje šta čeka SVE znakove: Niko od KARME ne može da pobegne, ali postoji način da se PROMENI sudbina

Shutterstock

Svaki čovek, prema datumu rođenja ima svoj "put mudrosti", cilj i karmički zadatak, koji će morati ostvariti u životu. Pročitajte i vidite pronalazite li se u ovome.

Ovan – reinkarnacija

U životnom ciklusu znači prošle živote. On je herojski zmaj koji se bori protiv unutrašnjih demona i spoljnih iskušenja. Ima energiju i agresivnost Marsa. Beži od monotonije i razmišljanja.

Treba raditi u društvenim zanimanjima kroz koja može poboljšati sebe i transformisati egocentričnost.

Karma: treba živeti u sadašnjosti, sagledati svoj unutrašnji život, meditirati, pronaći veselje, podneti život i kada nije ružičast. Treba zaboraviti neuspehe i gledati napred. Tako će dosegnuti tajni ključ svemirskog mira.

Bik – stvaranje duha

Predstavlja rast, razumevanje mudrosti. Štiti ga Venera, zemaljska ljubav, majka lepote i umetnosti.

Stvara sigurnost jer ima iskustvo prošlih života, ali stvaranje duha pokreće kontaktiranje s unutrašnjim životom.

Karma: akcija ne zavisi od posla, nego od psihe. Vatrena priroda krije nesigurnost. Bikove ne motivira sigurnost nego sumnja. Konzervatizam mogu pobediti kontrolisanjem svoje energije. Samo tako naći će unutrašnju sigurnost.

Blizanci – psihička i duhovna evolucija

U životnom krugu predstavlja spoznaju i inteligenciju, dualizam: duhovnu evolutivnu svest i zemaljsko poznavanje stagnacije. Kod njega dominira Merkur, zbog čega je društven, spretan, ugodan, pažljiv, znatiželjan, pokretljiv, inteligentan, lažljiv, nestalan, ima dobru memoriju ali ništa ne privodi kraju. Iako oseća potrebu da se razvije duhovno, nikad neće naći mir.

Karma: nestabilan je, oscilira u raspoloženju. Ako u ostvarenju velikih ciljeva ostane realan, moći će svladati kontradiktornost. Treba meditirati, odlučiti se, rešenje problema je bliže nego što izgleda.

Precizan TIBETANSKI horoskop pokazuje šta čeka SVE znakove: Niko od KARME ne može da pobegne, ali postoji način da se PROMENI sudbina

Shutterstock

 

Rak – rođenje čoveka

Predstavlja znanje, inkarnaciju duha u fizičkom svetu. Psihička inkarnacija je pri kraju, počinje fizička. Simbol je materinstva, tela, osećaja, svemir Žene. Da bi se zaštitio, drži sve u sebi kao u zatvorenoj kutiji. U porodici pronalazi duhovne vrednosti ali nakon duge i strpljive meditacije, kad napokon shvati gde je izvor života. Previše veruje u Svemir, želi produžiti detinjstvo, traži pažnju, vernost, neprekidne dokaze ljubavi.

Karma: posesivan je, želi biti u centru pažnje, previše je autoritativan i svi će pobeći od njega zbog straha da mu ne padnu u ruke.

Lav – univerzalna svest

Predstavlja sintezu između svesti i realnosti. Čovek je srce, mikrokosmos. Lav učestvuje u materijalnom svetu, želi uspeh i stalno dokazuje da je vođa. Uspeće kad pobedi zavist, potrebu da mu se dive, gurmanstvo i senzualnost.

Karma: oseća se kao centar sveta. Ako ne upravlja dobro energijom, može poremetiti razvoj svoje osobnosti, preterati u egoizmu. I najsigurniji Lav može izgubiti zdravu pamet. Kad se to dogodi, treba stati, slušati i učiti od drugih. Treba služiti drugima: samo tako će uspostaviti koheziju svesti i realnosti.

Devica – materija, rad, fizički svet

Želela bi se vratiti u detinjstvo. Njom dominira Merkur. Odnos sa stvarima je istovremen, prima i daje. S godinama se razvija kritički duh koji svemu prigovara, nikad nije zadovoljna. Nevolja leži u preteranom zlopamćenju. U analiziranju je nepristrasna.

Karma: ako želi sazreti duhovno, treba se prestati baviti sobom i početi brinuti o drugima. Treba se otvoriti velikim idealima čovečanstva.

Precizan TIBETANSKI horoskop pokazuje šta čeka SVE znakove: Niko od KARME ne može da pobegne, ali postoji način da se PROMENI sudbina

Shutterstock

 

Vaga – osećajna ekspanzija

Traži ravnotežu između materije i duha. Treba se odlučiti za sklad ili nesklad. Ambicija se smanji samo u slučaju ako pronađe kome će se sviđati. Mirnog je temperamenta, aktivna, bez preterivanja – sretna kombinacija društvenog života. Treba pronaći univerzalno znanje.

Karma: ovo je najnestabilniji znak Zodijaka, osećajnost je velika. Može se vinuti u visine, ali i uništiti dinamiku. Ravnoteža je: ne dozvoliti da se zatvori u vlastitu statiku, nego riskirati i uznemiriti samu sebe.

Škorpija – želja za večnim životom

On je konflikt duha i materije, privlačan je, sve treba služiti zadovoljstvu osobe, pokreće se da bi osvajala. Želja za životom je produžena, prisutni su: egoizam, lepota, senzualnost i posesivnost.

Želi uživati u zemaljskim strastima, a privlače ga duhovne visine. Može se izgubiti u nekontrolisanim telesnim impulsima. Uništava svojom kritikom, boji se smrti. Negativni Škorpion uništava samog sebe.

Karma: naučiti štediti energiju, ne preterivati, zakočiti strasti. Kontrolisati destruktivnu snagu u sebi.

Strelac – etapa sazrevanja

Predstavlja pobedu borbe između duha i materije. Zadovoljan je. Kad odluči prestati deliti pravdu na svetu, dobiće snagu da postane protagonist božanskog zakona. Može živeti u društvenom životu i evoluira iznutra. Želi posedovati materijalna dobra, uživa u zemaljskom uspehu, ali je velikodušan. Preti mu vraćanje unazad.

Karma: ne bi trebao pokušavati saznati sve po bilo koju cenu, ne sme gubiti energiju na milion stvari. Unutrašnji mir se postiže smirenošću i altruizmom. Ne treba se trošiti tamo gde nije potrebno.

Precizan TIBETANSKI horoskop pokazuje šta čeka SVE znakove: Niko od KARME ne može da pobegne, ali postoji način da se PROMENI sudbina

Shutterstock

 

Jarac – poznavanje superiornog znanja

Uspeh dolazi kroz iskušenja. Siromah (prosjak, prorok) poseduje ključ za poznavanje granica zemaljske duhovnosti, zna završiti proces reinkarnacije. Samo on zna cilj svog puta, radi u tišini, traje u vremenu, živi u samoći. Da bi se razvio, treba kontaktirati s ljudima.

Karma: želi se nametnuti, što može biti cinični despotizam megalomanije. Energiju treba usmeriti u visine, prema spiritualnom znanju. Samo tako može ući u srce zbivanja.

Vodolija – svest izbora

Okrenut je drugima, uzima odgovornost na sebe, odgovara za svoje postupke, on je odrastao čovek. Nema iluzija i ne može zatvoriti oči pred stvarnošću. Upravlja sam svojom karmom, pravi prijatelj, treba raditi u zanimanju gde dolazi do izražaja društveni interes.

U Vodoliji su ujedinjene sve energije: dualnost i unutarašnji konflikti. On je inicijator, besmrtan, poznaje intelektualni mehanizam duha. Poklanja sebe, što ljudi znaju ceniti.

Karma: ima u sebi ogromno bogatstvo ljubavi, a stalno živi u strahu da će ga svi napustiti i izdati, čak i najbolji prijatelji. Ne mogu svi razumeti veličinu Vodolije. I previše ljubavi ponekad je ubitačno.

Ribe – povratak svetlu

Predstavlja sintezu ponovnog rođenja. Ribe su deca mora, žive u okeanu. Same su, ali se sedinjuju sa Svemirom. Dobro se snalaze u božanskom, a da pri tom ne gube svoju osobnost. Trebaju otvoriti vrata koja vode u Svemir.

12. znak je simbol smrti jer se osoba oprašta od telesnog materijalnog života i ulazi u vode Svemira. Kad prestane fizičko disanje, stvara se novo telo. Ciklus je završen, čovekovo telo je pred smrću, ali duh i mentalno telo započinju novi ciklus učenja sve dok se duh ne pročisti i oslobodi.

Karma: treba se prepustiti moru da bi se stiglo na vrh vala. Dug put koji započinje biti će pun teškoća pa bi Ribe trebale odabrati onaj najlakši. Kroz opštu ljubav doseći će kompletnu emocionalnu obnovu.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading