PET horoskopskih znakova koji najčešće VARAJU: Jedni važe za veoma LOJALNE u vezama dok sa strane uvek gledaju u DRUGE!

Vesti 26.05.2022 20:25 0

Mnogi odaju utisak da uopšte nisu tog kalibra, međutim istina ipak nije baš onakva kakvom je predstavljaju

PET horoskopskih znakova koji najčešće VARAJU: Jedni važe za veoma LOJALNE u vezama dok sa strane uvek gledaju u DRUGE!

Shutterstock

Astrolozi tvrde da ovi znakovi imaju dobru predispoziciju da budu ljubavnici. Njihova ogromna strast i stalna želja za istraživanjem novog je često u ogromnom porastu, koju teško sputavaju. Ako je prava ljubav u pitanju i partner koji zadovoljava sve njihove standare, oni se mogu primiriti.

Blizanac

Ako izlazite sa Blizancima, koji simbolizuju dvoličnost, možete imati probleme u vezi. Blizanci su rođeni za to da odlično funkcionišu u paralelnim vezama. Kao nestalan znak, mogu da budu jako neodlučni i da se umore od samo jednog partnera, pa često utehu traže sa strane. Ako želite da zadržite svog Blizanca i održite njegovu znatiželju i vernost uperenu ka vama, budite duhoviti i pomalo nepredvidivi, tome neće moći da odoli.

Riba

Sličnu narav imaju i Ribe, koje nemaju zlatnu sredinu, ili su potpuni sveci ili potpuni grešnici. Dobro poznati da su u svom svetu fantazije i bekstva, Ribe slede svoje haotične emocije. Teško im je u trenutku da odvoje fantaziju od realnosti a često lutaju i traće gde god da misle da će pronaći romansu. Imaju problem da ostanu fokusirani na jednog partnera i skloni su ispadima. Podsetite svoju Ribu često na romantične trenutke koje ste zajedno imali i razmazite ga.

PET horoskopskih znakova koji najčešće VARAJU: Jedni važe za veoma LOJALNE u vezama dok sa strane uvek gledaju u DRUGE!

Shutterstock

 

Vage

Osobe u znaku Vage će bez problema zasesti na dve stolice, ukoliko osete da izazivaju divljenje osoba koju su šarmirao na svoj način. Poznat kao veliki šarmer kojem suprotni pol teško odoleva, Vaga će se snaći i diplomatski izvući iz neprijatne situacije, jer na svoj neodoljivi način ume da iznudi oproštaj od one kod koje je zabrljao. Ako je Vaga prevarena strana, prašta, čak ne želi ni da čuje istinu, jer lakše podnosi lepo upakovanu laž.

Lav

Drama i uzbuđenje Lavovima su omiljeni sastojak međuljudskih odnosa. Dodatni faktor koji ih stavlja u grupu znakova koji češće varaju je njihova stalna potreba da budu u centru pažnje. Ako želite da budete sigurni da je vaš Lav samo vaš, ne zaboravite da mu dajete komplimente, ali se i ponekad igrajte s njim toplo-hladno kako bi ostao zainteresovan. Najčešće varaju s ljudima znatno mlađim od njih samih, jer ih privlači mladalačka energija.

Škorpije

Škorpije mogu imati izrazitu sklonost ka varanju. Međutim, većinom poznati po lojalnosti, oni svojim ponašanjem dovode druge u zabludu. Kao ekstremni znak, ako izgube i mrvicu poštovanja prema vama, oni će biti u iskušenju da potraže ljubav na drugoj strani. Međusobno poverenje je dokaz da Škorpija može da se posveti samo jednoj osobi.

 

Komentari (0)
Loading