Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 20. septembar: Ovnove čeka TEŽAK DAN a Ribe veliki preokret u LJUBAVI

Vesti 20.09.2021 08:00 0

Ovaj ponedeljak biće veoma zanimljiv, spremite se za lavinu neočekivanih događaja

dnevni horoskop

unsplash.com

Ovan 

Mesec aktivira vaše polje ljubavi i to vas ispunjava ceo dan. Posao vas iscrpljuje i to ćete više " odraditi " u mahu. Novac je veliki teret ovih dana. Zdravlje je odlično. 

 

Bik

Novac stiže iz inostranstva i moguće je da ćete biti previše opterećeni time. Porodica vas opterećuje svojim obavezama. Do kraja dana moguće lepe vesti od osobe u znaku Ovna. Zdravlje je stabilno. 

 

Blizanci

Vaša potreba da dominirate nad partnerom je danas izražena. To će vas i te kako koštati. Tokom dana na poslu imate dva sastanka koja su veoma važna. Nervna napetost. 

 

Rak 

Vaša potreba da budete uvek tu za druge vas ispunjava i to vas tera da sebe stavite u drugi plan. Ljubavni konflikti zbog ljubomore. Novac je problem koji teško možete da rešite. Problemi sa glavoboljom. 

 

Lav 

Do kraja dana povoljne vesti u vezi posla i to od osobe u znaku Ovna. Mogućnost poslovnog projekta sa inostranstvom. Zdravlje je pod uticajem drugih ljudi, odnosno, njihova nervoza utiče na vas. 

 

Devica 

Ovo je dan za poslovne aktivnosti i vi ste u tome pravi ekspert. Potrudite se da se pokažete u najboljem svetlu što se tiče poslovnih saradnika. Ljubavna situacija je stabilna. Problemi sa zubima. 

 

Vaga 

Dobar i pozitivan stav koji imate danas se najviše isplati posebno u komunikaciji sa ljudima. Poslovno ćete biti stabilni a emotivno morate da objasnjavate neke ne baš prijatne stvari. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate u odnosima sa porodicom i to vam je već viđena situacija. Ljubav je pod kontrolom. Partner vam pruža podršku i razumevanje. Zdravlje je odlično. 

 

Strelac 

Veliko je pitanje šta ćete odlučiti u vezi posla i novca jer ćete danas biti opterećeni drugim ljudima. Ljubav je izvor nesporazuma i to će vam pasti veoma teško. Glavobolja. 

 

Jarac 

Veoma ste nervozni i napeti zbog privatnih obaveza i to se odražava na kvalitet posla i onoga što radite. Budite spremni na kompromise u krugu porodice. Problemi sa kičmom. 

 

Vodolija 

Do kraja dana mogući poziv iz inostranstva u vezi mogućeg poslovnog puta. Novi poslovni projekti na vidiku. Obratite pažnju na ishranu. 

 

Ribe 

Budite posvećeni sebi i svojim obavezama jer na taj način čuvate sebe od negativnog uticaja porodičnih odnosa. Do kraja dana mogući poziv iz prošlosti, od osobe koju dugo niste čuli. 

Komentari (0)
Loading