TURSKI HOROSKOP OTKRIVA Do kraja godine sreća će definitivno pratiti ovih PET znakova zodijaka

Vesti 28.05.2023 21:20 0

Turski astrolozi otkrili su koji će to imati najviše sreće u 2023. godini

TURSKI HOROSKOP OTKRIVA Do kraja godine sreća će definitivno pratiti ovih PET znakova zodijaka

Shutterstock

Aslan (Lav)

Lavovi će ove godine definitivno biti među najsrećnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će im pomoći da ostvare gotovo sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav. Zahvaljujući neverovatnoj harizmi, ostaviće dobar utisak na sagovornike, što će im umnogome pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi..

Başak (Devica)

Device su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici - Merkur i Saturn - u narednoj godini će se nalaziti u prilično povoljnom položaju. U 2023. godini držaće sve konce u svojim rukama, sve će biti pod njihovom kontrolom, što će im podići samopouzdanje i učiniti ih još agilnijim. Osim toga, u narednih 365 dana uspeće da reše velike i važne probleme, i to postepeno, jedan po jedan.

Terazi (Vaga)

Godina 2023. će biti veoma turbulentna za Vagu. Sada će pripadnici ovog znaka naći će se u kompletnom haosu - oko njih će se svašta dešavati, prilike će samo iskrsavati, a moguće je da će nekoliko "dobrih" ispustiti. Ali, Vage, ne brinite. I ostatak godine će vam ponuditi obilje šansi za uspeh, najviše na polju finansija. Prema turskom horoskopu, 2023. će biti jedna od najupečatljivijih godina za one rođene u ovom znaku.

Akrep (Škorpija)

Sjajan godina za Škorpije koje će u ovoj 2023. godini moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, ove godine će ili ostvariti svoj naum ili će biti na korak od ispunjenja želje. Sve se dešava ubrzano. Škorpija neće imati vremena za oklevanje, a što će se ispostaviti da je bolje za nju. U 2023. će uspeti da iz najtežih situacija izađu kao pobednici.

Balik (Ribe)

Ribe su u neverovatno pozitivnom talasu, za njih nema prepreka u ovoj godini. Naoštrile su se da ostvare sve svoje naume, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put. U ovome imaju pomoć zvezda koje će ih bukvalno štititi na svkom koraku i u svakoj situaciji. Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u 2023. sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama. 

 

Komentari (0)
Loading