Poklapaju se retrogradni MERKUR i PETAK 13.: Na HAOS i probleme mora da se spremi SEDAM znakova, osim JEDNOG, danas neće brinuti

Vesti 13.05.2022 09:24 0

Mnogim znakovima predstoji težak dan.

Poklapaju se retrogradni MERKUR i PETAK 13.: Na HAOS i probleme mora da se spremi SEDAM znakova, osim JEDNOG, danas neće brinuti

Shutterstock

Ove nedelje poklopiće se petak 13. i retrogradni Merkur, pa astrolozi upozoravaju da bi mnogi mogli imati problema u komunikaciji.

- Budući da je Merkur ona problematična planeta zodijaka, njegova retrogradnost može uzrokovati to da će se mnogi osećati malo nesrećnije ovog petka 13. nego onih prošlih. Stoga svakako usporite i dobro razmislite pre svake odluke - rekli su astrolozi.

Istog dana će se i Jupiter prebaciti u znak Ovna, što se nije dogodilo od 2011. godine.

Ovnovima će to pružiti razne prilike za napredak u svim poljima života, tako da se oni ne moraju brinuti zbog ovog petka 13.

Ostalim znakovima se savetuje da samo dobro razmisle i da ne brzaju i sve će biti isto kao i svih ostalih dana, smatraju astrolozi.

Znakovi koji moraju da paze

Blizanci - Retrogradni Merkur donosi vam probleme oko stana ili jednog roditelja. Sve što budete završavali biće otežano, tako da je najbolje da se strpite sa važnim odlukama do 4. juna.

Bik - Rasejanost, nervoza i problemi i komunikaciji. Čuvajte se lažnih obećanja, ali i budite oprezni u saobraćaju.

Strelac- Na emotivnom planu imaćete problem da razumete osobu koju volite. Očekivaćete konkretan plan sa osobom koju volite, a to će se odlagati.

Škorpija - Druga plovina maja će vam teško pasti u emotivnom smislu. Niti ćete vi razumeti partnera, a ni on vas.

Devica - Poslovne komplikacije do 4. juna. Očekujte nerazumevanje i kašnjenje pregovora.

Vodolija - Od 24. maja očekujte porodične komplikacije i kvarove u stanu.

Lav - Vi ćete pretrpetiu negativan uticaj retrogradnog Merkura od 24. maja kada bude u Biku, pa treba da se spremite za odlaganje poslovnih planova.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading