RETROGRADNI MERKUR stiže 10. maja, spremite se za TEŽAK period: Poklapa se sa još jednim JAKIM FENOMENOM, SEDAM znakova neće znati šta ih je snašlo

M. G. Vesti 21.04.2022 13:58 0

Retrogradni Merkur je alarm da ne potpisujemo važna dokumenta, ne donosimo odluke koji bi mogle da budu iracionalne, jer će naša moć procenjivanja biti umanjena.

RETROGRADNI MERKUR stiže 10. maja, spremite se za TEŽAK period: Poklapa se sa još jednim JAKIM FENOMENOM, SEDAM znakova neće znati šta ih je snašlo

pixabay

Astrolozi su već na početku aprila istakli da je ovo najmoćniji mesec u 2022. godini, kada stižu velike promene, a nakon toga dolazi nam i retrogradni Merkur 10. maja, koji će trajati do 4. juna.

Ono što je zanimljivo jeste da će retrogradni Merkur krenuti iz Blizanaca, gde se nalazi kod kuće, ali će zbog svog retrogradnog hoda, ispoljiti negativnije dejstvo. Nakon toga, retrogradni hod će nastaviti u Biku, pa će najviše i pogoditi ova dva znaka zodijaka.

Retrogradni Merkur je alarm da ne potpisujemo važna dokumenta, ne donosimo odluke koji bi mogle da budu iracionalne, jer će naša moć procenjivanja biti umanjena.

Merkur, kao prirodni vladar Device i Blizanaca, ovim znakovima doneće najviše problema, pa će se osećati konfuzno, rasejano i dekoncentrisano.

Već, 24. maja će Merkur retrogradno da se vrati iz Blizanaca u Bika, pa će nam ovaj konfuzan period delovati i teži nego prvi deo maja. Igra "gluvih telefona" je neminovna sa retrogradnim Merkurom, pa se pripremite za otežan saobraćaj, kašnjene pošte, poziva i nerazumevanje u svakodnevnoj komunikaciji. 

Retrogradni Merkur najviše će pogoditi Blizance, Bikove, Strelčeve, Device, Škorpije, Vodolije i Lavove.

BLIZANCI - Retrogradni Merkur donosi vam probleme oko stana ili jednog roditelja. Sve što budete završavali biće otežano, tako da je najbolje da se strpite sa važnim odlukama do 4. juna.

BIK - Rasejanost, nervoza i problemi i komunikaciji! Čuvajte se lažnih obećanja, ali i budite oprezni u saobraćaju.

STRELAC - Na emotivnom planu imaćete problem da razumete osobu koju volite. Očekivaćete konkretan plan sa osobom koju volite, a to će se odlagati.

ŠKORPIJA - Druga plovina maja će vam teško pasti u emotivnom smislu. Niti ćete vi razumeti partnera, a ni on vas.

DEVICA - Poslovne komplikacije do 24.juna. Očekujte nerazumevanje i kašnjenje pregovora.

VODOLIJA - Od 24.maja očekujte porodične komplikacije i kvarove u stanu.

LAV - Vi ćete pretrpetiu negativan uticaj retrogradnog Merkura od 24. maja kada bude u Biku, pa treba da se spremite za odlaganje poslovnih planova.

Ono što je zanimljivo jeste da će retrogradni hod Mekura da se poklopi sa ulaskom Jupitera u Ovna 10. maja, što drugim rečima govori da će ljudi želeti brza rešenja, ali im to do 4. juna nikako neće polaziti za rukom.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading