ŠTA ako u imenu imate DVA ista SLOVA? Numerolozi tvrde da OVO otkriva vaš KARAKTER!

Naj žena.rs Vesti 26.08.2022 14:28 1

Numerologija otkriva brojne lične karakteristike i osobine svake ličnosti

ŠTA ako u imenu imate DVA ista SLOVA? Numerolozi tvrde da OVO otkriva vaš KARAKTER!

Shutterstock

Tako je i kada je reč o ličnom imenu i prezimenu. Naime, prema numerološkim tumačenjima svako slovo nosi različite vibracija povezane sa odgovarajućim brojem u imenu. Isto tako, ponavljanje pojedinih slova u imenu stvara pozitivne i negativne karakteristike osobe.

Ponavljanje slova A, I, J, čini osobu hrabrom i jakom. To takođe znači priznanje, borbu za nezavisnost i slobodu, viši status, kooperativni prirodu, napredak u poslu i želju za novcem i moći.

Ponavljanje slova B, K, R čini osobu osetljivom, plašljivom, emocionalnom, sa  umetničkim kvalitetima. Te osobe su taktične i korisne drugima.

Ponavljanje slova C, G, L, S čine osobu vrlo maštovitom, sa umetničkim kvalitetima i talentima. Ova slova daju talenat za samoizražavanje kroz reči, pisanje ili u umetničko izražavanje. Oni čine osobu sebičnom, bez koncentracije i sa velikim rasipanjem energije u traženju zadovoljstva.

Ponavljanje slova D, M, T utiču da osoba naporno radi, proširuje poslovanje, upravlja finansijama i preuzima odgovornost prema rodbini. To nužno usporava napredak.

Ponavljanje slova E, H, N, čini osobu uspešnom u pravnim radovima ili u unapređenju prodaje. Ako se ta slova ponavljaju više od 3 puta u imenu, to označava luksuzan život. Međutim, to može dovesti do problema, jer osoba može biti neodgovorna u porodičnom  životu. Iznenadna i neočekivana dešavanja može dovesti do haosa i nemira.

Ponavljanje slova U, V, takođe podstiču umetničke talente, humanost i osećaj odgovornosti, korisnu priroda i ljubav prema porodičnom životu, društvenim priznanjima i popularnosti. Kod osobe su izražena putovanja i društvene aktivnosti.

Ponavljanje slova O, Z čini osobu da duboko razmišlja, istražuje, meditira, traži istinu i ostaje po strani, daleko od gužve i dalje od problema rodbine.

Ponavljanje slova P, F donosi oštru poslovnu sposobnost, jača moć i položaj. Takođe donosi nedostatak domaće sreće, teškoće na poslovnim putovanjima i velike troškove.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
Ljiljana
09.04.2022 19:45

A gde je slovo LJ