Prošlost se VRAĆA na velika vrata: Mesečevi čvorovi MENJAJU sudbinu svih ZNAKOVA, ovo je horoskop za 18 meseci

M. G. Vesti 05.04.2022 16:40 0

Horoskop za narednih 18 meseci, tranzit Mesečevih čvorova Ketu i Rahu.

noć

Shutterstock

Astrolozi ističu da nas i ove godine očekuju tranziti Mesečevih čvorova Ketu i Rahu koji mogu uticati na našu energiju i sudbinu. Promene Mesečevih čvorova dogodile su se već 17. marta kada je Rahu u znaku ovna, a Ketu u znaku Vage (pre toga su bili u Biku i Škorpiji).

Pošto s emesečevi čvorovi menjaju na svaku 1,5 godinu, odnosno na 18 meseci, onda su prtprilike pre 18 godinama bili u ovim znakovima. To znači da se sada mogu pojaviti stvari iz prošlosti od kraja 2003. do početka 2005. godine. To mogu biti i slične situacije, životne promene, ljudi iz prošlosti, trenuci itd. Život može biti obojen sličnom nijansom kao u tom periodu.

Saznajte kako će u narednih 18 meseci, dok ne promene znak, uticati na svaki horoskopski znak Mesečevi čvorovi - do avgusta 2023. godine!

Ovan - ovo je dobar tranzit za vas. Moći ćete da se izrazite. Recite da svetu, razvijajte liderske kvalitete, usavršavajte se u svemu. U vezi može postojati distanca. Ako želite da sačuvate odnos sa partnerom, onda morate da radite na njemu. Ako nemate vezu, onda se mogu pojaviti novi ili će se bivši partner vratiti.

Bik - dobro je vreme za kretanje i napredovanje. Završite započete stvari. Treba kontrolisati potrošnju, može ih biti mnogo. Veoma je važno duhovno se razvijati. Odvojite vreme za molitvu, jogu i meditaciju. Nemojte biti previše lakoverni tokom ovog perioda. Analizirajte svoje snove.

Prošlost se VRAĆA na velika vrata: Mesečevi čvorovi MENJAJU sudbinu svih ZNAKOVA, ovo je horoskop za 18 meseci

Unsplash

 

Blizanci - ovo je za vas dobar tranzit. Neke od vaših želja mogu se ostvariti. Biće pomoći od prijatelja. Važno je postaviti nove ciljeve. Najbolje vreme za početak novih projekata. Mogu se pojaviti zanimljivi poznanici. Biće aktivna i sfera dece.

Rak – posao i karijera će vam doći do izražaja. Biće novih perspektiva. Morate se izraziti. Uzmite u obzir preporuke stručnjaka. Može doći do pozitivnih promena na poslu. Pronađite harmoniju između posla i porodice.

Lav - povoljan tranzit za duhovnost, za komunikaciju sa strancima, za obrazovanje. Pokušajte da se ne sukobljavate sa nastavnicima ili šefovima. Morate uspostaviti balans u odnosu sa autoritetima, jer vas ovo množe koštati napretka.

Devica - period transformacije, može se pojaviti karma iz prošlog života. Može postojati veza sa nasledstvom, osiguranjem. Postoji šansa od finansijske koristi preko bračnog partnera.

Vaga - fokus će biti na ličnom životu, na svim vrstama partnerstva, na primer, u poslu. Ako ste slobodni, možete upoznati svoju srodnu dušu. Možete započeti posao sa partnerom. Privucite nove klijente.

Škorpija - veliku pažnju treba posvetiti svom zdravlju i načinu života. Probajte nove tretmane. Izbegavajte sve neprirodno i veštačko. Pokušajte da pokažete više usluga, bavite se dobročinstvom, izbegavajte dugove. Izbagavajte sve što je povezano sa negativnim, budite tu za druge ljude.

Prošlost se VRAĆA na velika vrata: Mesečevi čvorovi MENJAJU sudbinu svih ZNAKOVA, ovo je horoskop za 18 meseci

Shutterstock

 

Strelac - aktivira se sfera dece i romantičnih odnosa. Možda misli o proširenju porodice i porodičnom životu. Važno je pokazati više ljubavi i brige za onu decu koja već imaju. Kreativnost će se povećati, dobro razvijte svoj hobi.

Jarac - mogu biti neočekivane vesti. Fokus na nekretninama ili vozilima. Ovaj tranzit može dovesti do ispravljanja nekih stvari, ili vas prisiliti da napustite svoju zonu komfora. Važno je ne dozvoliti potraživanja, već zahvaliti na svemu. Porodica se može razvijati. Treba obratiti pažnju na majku i rodbinu majke. Razmišljanja o radu od kuće. Potraga za udobnošću. Karijera i status će otići u drugi plan.

Vodolija - komunikacija će se povećati, pojaviće se više značajnih razgovora. Dobro za kratka putovanja, pisanje. Možete pokrenuti sopstveni blog, ili početi da radite svojim rukama, možete se razviti u internet profesijama. Takođe je dobar tranzit za učenje.

Ribe - biće prilike za poboljšanje finansijske situacije. Tokom ovog tranzita, dobro je razvijati svoj govor. Važno je paziti na ishranu. U idealnom slučaju, ako možete da se oslobodite loših navika. Možete početi da zarađujete na veštinama koje ste stekli u poslednjih godinu i po dana.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading