Dnevni horoskop za UTORAK, 7. septembar: Ribama stiže novac, dok Jarčevima poslovna situacija nije idealna

Vesti 07.09.2021 07:59 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za UTORAK, 7. septembar: Ribama stiže novac, dok Jarčevima poslovna situacija nije idealna

unsplash.com

Ovan 

Vaša energija je veoma jaka i danas ćete iskoristiti kroz bavljenje drugim ljudima. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška kroz poslovnu stranu. Ljubavna situacija je komplikovana. Visok pritisak.

Bik 

Danas je najbitnije da budete koncentrisani u vezi  poslovne situacije i bitno je da odradite sve što je do vas što se tiče novih transakcija. Mogućo problemi u ljubavnoj vezi zbog ljubomore i posesivnosti. Čuvajte se napetosti..

Blizanci 

Danas ćete otkriti jednu veliku laž što se tiče poslovnih pregovora.. Osoba u znaku Lava vam je velika prepreka na poslovnoj strani. Potrudite se da vodite računa o zdravlju jer su mogući problemi sa prehladom. 

Rak 

Danas vas može koštati vaša emotivnost i preterana otvorenost. Do kraja dana čuvajte se svađa. Partner je u svom svetu posvećen svom poslu. Problemi sa zubima.

Lav 

Veoma ste dominantni i to ćete koristiti na poslovnoj strani. Mogući su sukobi u krugu porodice zbog nekih novčanih transakcija. Do kraja dana problemi sa stomakom..

Devica 

Sam početak dana je veoma dobar ali do kraja dana ćete imati neraspoloženje zbog drugih ljudi. Ipak je bolje oprostiti i zaboraviti. Zdravstvena situacija nije najsjajnija obratite pažnju na pritisak. 

Vaga 

Vi ste rođeni da pravite kompromise pa tako i u krugu porodice. Osoba u znaku Ovna vani velika podrška na poslovnoj strani. Čuvajte novac. Zdravlje je odlično. 

Škorpija 

U toku dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom jer mu je potrebna vaša podrška i mišljenje. Vaša situacija na poslu je stabilna.Povedite računa o kičmi. 

Strelac 

Uzdrmala vas je nečija rečenica os ceo dan razmišljati o tome. Emotivno ste veoma jaki i to vas čini srećnim. Povoljan glas od osobe u znaku Vodolije. Zdravlje je odlično. 

Jarac

Do kraja dana razmišljate o tome kako ćete provesti noć jer ste pozvani na neku lepu večeru. Poslovna situacija nije idealna ali se ne brinete o tome. Problemi sa glavoboljom. 

Vodolija 

Imaćete razgovore u krugu porodice koji vas mogu jako obradovati. Budite podrška svim ljudima na poslu jer tako širite isvoju pozitivnu energiju. Obratite pažnju na glavobolju. 

Ribe 

Neko će vas pitati za savet ali je najbolje da ne savetujete ništa. Ljubavna situacija vas ohrabruje jer je partner konačno shvatio neke stvari. Stiže novac alii u manjoj meri. 

Komentari (0)
Loading