LJUBAVNI KRAH: Ova četiri horoskopska znaka neće imatai SREĆE sve do APRILA!

Vesti 12.03.2022 11:47 0

Prema astrološkom predviđanju, 4 horoskopska znaka neće imati sreće u ljubavi i to sve do početka aprila

LJUBAVNI KRAH: Ova četiri horoskopska znaka neće imatai SREĆE sve do APRILA!

Pexels

Bik 

Samac Bik treba da bude oprezan sa osobama sa skrivenim motivima koji im prilaze, najbolje je da ne prihvataju ispovesti razmaženi ljudi. Važno je ostati racionalan i oprezan. Nisu svi dostojni vaše ljubavi, varalice treba da odmah da izbacite iz života. Treba da date do znanja ljudima da ste ozbiljna osoba, a ne da se šalite. Zaljubljena osoba će se posvađati sa ljubavnikom jer je prekršio obećanje, ono što Bik najviše mrzi je kršenje obećanja, pa je svađa potpuno moguća. Vikend donosi malo emocionalnih problema, dešavaju se neočekivane stvari koje su van vaše kontrole, zbog čega se plan raspada. Život je takav, uvek se pojave neočekivane okolnosti.

Lav

Kao nesrećni ljubavni horoskopski znak u ovom periodu, samac Lav, ako je previše rezervisan, izgubiće priliku da komunicira sa osobom koja im se sviđa. Malo vam nedostaje hrabrosti kada su u pitanju veze. Hrabrost da kažeš svoja osećanja nije sramota, ako ti se sviđa, reci kao i ako si gladan, moraš jesti, zašto da se plašiš? Zaljubljeni ljudi su hladni i distancirani, bez zajedničkih tema za razgovor, zbog čega se Lav oseća nesigurno. Biće veoma teško kontrolisati bes prema partneru jer uvek deluje da ste spremni da iskoristite svaku priliku da se posvađate sa partnerom. Na taj način će osoba koju volite biti najranjivija, pa bi trebalo da kontrolišete svoj bes i malo smanjite svoj ego.

Jarac

Jarac još uvek nije našao odgovor na pitanje „da li se meni sviđa osoba koja mi se sviđa?“. Zapamtite ove nedelje, ako vaš bivši ljubavnik želi da se vrati, morate odmah da pobegnete, univerzum kaže da čak i ako se vratite toj osobi hiljadu puta, rezultat neće biti isti. Zaljubljeni nisu nikako, vas dvoje se lako posvađate oko gluposti koje nikuda ne idu, ne dobijate podršku od druge polovine. U stvari, samo vaša prošlost vas oboje dovodi u stanje stresa. Svi su oni odrasli, ne žele uvek da pobede samo za sebe.

Ribe

Ako su slobodne Ribe zainteresovane za nekoga, trebalo bi to da kažu iskreno, stalno razmišljanje o tome je gubljenje dragocenog vremena. Sada, ako ne date do znanja ljudima da vam se sviđaju, sutra će neko drugi to učiniti umesto vas. Do tada, nemojte se kajati. Zaljubljene Ribe ne bi trebalo da putuju daleko sa tom osobom, ne bi trebalo da upravljaju tom osobom previše čvrsto, bolje bi bilo da jedno drugom daju malo privatnog prostora. Trebalo bi da gledate direktno u budućnost, ta osoba se mnogo žrtvuje za vas, ali vi ste tvrdoglavi i odbijate da se prepustite. Dok se glasnik Merkur kreće kroz vaš znak od 9. do 27. marta, bićete dodatno inspirisani da svoje najiskrenije emocije, snove i želje pretočite u reči.
 

 


 

Komentari (0)
Loading