JA pa JA: Ova tri horoskopska znaka su MNOOOGO sebičnija od drugih

Vesti 27.08.2021 11:30 0

Priznali to ili ne, svi ponekad budemo sebični, ali ova tri znaka imaju sebičnost kao dominantnu crtu ličnosti

JA pa JA: Ova tri horoskopska znaka su MNOOOGO sebičnija od drugih

Shutterstock

U nastavku smo izdvojili tri horoskopska znaka koja su prema mišljenju horoskopskih znalaca najsebičnija, sebičnija od svih drugih horoskopskih znakova.
Naglašavamo, naravno, da svaki od ovih znakova ima i gomilu pozitivnih karakteristika, ali kada je u pitanju sebičnost ponekad bi trebali malo povući kočnicu. Takođe, ne mora da znači da će svako rođen u ovim znakovima biti sebičan, ali moguće je da u opisima u nastavku teksta nekoga i prepoznate.

1. BLIZANCI

Blizanci imaju intenzivnu osobinu s kojom se drugi ljudi ponekad teško snalaze. Vole da im se drugi dive, da im budu uzor. Sve su to osobine koji ih mogu učiniti poprilično sebičnima, a da toga nisu ni svesni. Nedostatak koncentracije kod blizanaca često dovodi do toga da nisu svesni svog ponašanja.

Ako u društvu blizanca idete na zabavu, nemojte se iznenaditi kada se tamo pojavi jedna potpuno nova osoba koja samo minutu ranije nije sedila s vama u autu. Blizanci se iz sebičnih razloga prilagođavaju novom okruženju i nije ih briga šta vi mislite o tome ili kako se osećate zbog toga.

2. OVAN

Kada ovan shvati šta želi, ide po to. To je dobra stvar, zar ne? Međutim, problem je što kod ovnova situacija lako može izmaći kontroli jer njihov je stav često takav da su oni na prvom mestu i ništa drugo ih ne zanima.

Naprimer, ako u društvu ovna idete da kupite picu, a ostao je samo jedan komad, on će se do smrti boriti da taj komad dobije. I neće mu biti žao. Navodiće razloge koji čak ne moraju biti istiniti zašto ta pica mora biti njegova.

Naravno, ovo je samo balalan primer kolika je njihova odlučnost, koja često pređe u sebičnost.

3. LAV

Poznato je da lavovi jako vole da budu u centru pažnje - sve se uvek mora vrteti oko lavova, a sebičnost je osobina koja se lako uvuče u jednu takvu priču.

I iako je sjajno to što su lavovi neustrašivi u borbi s bilo kakvom preprekom koja im se nađe na putu, kada nalete na nešto što jako žele, za sve druge igra tu završava. U tom trenutku lav često razmišlja samo o svojim željama i potrebama te prestaje da brine za druge.

U očima lavova, na stvarima koje žele, ispisano je njihovo ime, bez obzira na to je li to istina i je li možda neko drugi usmerio pogled na istu stvar.

Komentari (0)
Loading