Venera od sutra kreće DIREKTNO: Ova TRI ZNAKA širom da otvore oči, PLANETE su im namestile LJUBAV ŽIVOTA

Jelena Vukelić Vesti 12.11.2023 12:01 1

Venera, planeta ljubavi i lepote, kreće 29. januara direktno i donosi olakšanje u ljubavnim odnosima

Venera od sutra kreće DIREKTNO: Ova TRI ZNAKA širom da otvore oči, PLANETE su im namestile LJUBAV ŽIVOTA

Shutterstock

Punih mesec dana Venera u Jarcu je išla retrogradnim hodom i vratila nas na neraščišćene emotivne račune iz prošlosti, a 29. januara konačno kreće unapred, što ukazuje na priliku na novi početak.

Više od mesec dana svi znakovi zodijaka nisu bili u stanju da se fokusiraju na ono što je trenutno, nego su kopali po starim emotivnim stanjima, kako bi eventualno ispravili ono što može da se popravi.

Retrogradna Venera jeste donela priliku za šansu za pomirenje, ali će ujedno kada krene napred  mnogima doneti osvešćenje, pa će se zapitati "šta im je to uopšte u životu trebalo".

Međutim, znakovi koji su oživeli staru vezu i uspeli da je zadrže do 27. januara, imaće priliku da krenu na sledeći nivo, ostave prošlost za sobom i konačno krenu napred.

Takođe, svi koji su pokušavali da ostvare novo poznantsvo u ljubavi, a nisu uspevali, konačno će to moći iza 29. januara.

Venera će sada pokazati svoje prave komunikativne veštine, želju za flertom i lakim upoznavanjem.

Drugim rečima, ljubav konačno počinje da gleda ka budućnosti, a to se naročito odnosi na Vage, Jarčeve i Rakove koji se sprema predivan period u ljubavi. Veze i brakovi postaće još stabilniji, a ako ste sami, očekuje vas ljubav za ceo život.

Komentari (1)
Loading
SKORPION - AUSTRIA
28.01.2022 15:53

Da jos sam,sam.A gde da cekam ovo ljubav koja ce biti za ceo zivot???🤔🤔 Bice,bice ako verujes 🤣🤣🤣.Najbolje da ti navratis kod mene,da te ne cekam vani,ima -2 stepeni 🤣🤣🙋‍♂️🦂.