Od danas RETROGRADNI MERKUR ponovo NAPADA: Ova ČETIRI znaka neće znati šta ih je snašlo, nižu se problemi i HAOS

Vesti 25.12.2023 14:59 0

Retrogradni Merkur u Vodoliji kreće na svoje retrogradno putovanje koje traje od 14. januara i traje do 4 februara 2022 godine

Od danas RETROGRADNI MERKUR ponovo NAPADA: Ova ČETIRI znaka neće znati šta ih je snašlo, nižu se problemi i HAOS

Printscreen/Facebook

Na svom putovanju imaće priliku da se susretne sa Saturnom u Vodoliji. Taj susret pokreće mnoge teme i prilike iz prošlosti koje se sada ponovo pokreću. Mi ćemo imati šansu da u ovom periodu naučimo najvažnije lekcije o sebi i o odnosima sa drugim ljudima. 

Jako je važno spomenuti da u ovom periodu postoje jos dve retrogradne planete, a to su Venera u Jarcu i Uran u Biku. Osećaj da nam sve stoji i da nam se ponavljaju iste situacije - to će biti jako aktuelno do 20. januara. 

Ovan

Kada su u pitanju Ovnovi, za vas je ovo veoma bitan period za sve odnose u kojima stupate a naročito u vezi posla i karijere. Možete da računate na podršku saradnika da bi ostvarili napredak u karijeri koji odavno čekate. Obratite pažnju na komunikaciju. 

BIK

Što se tiče Bikova, najviše može biti ugroženo zdravlje i obnavljanje problema što se tiče kičme i problema sa ishranom. Pojačajte imunitet i vežbanje jer su to mogući načini prevencije. Vodite računa o sebi i svojim potrebama i željama. 

BLIZANCI

Blizanci su pod uticajem ovog Merkura koji je ujedno i njihov vladar horoskopa. Bićete zatečeni nekim temama i ljudima koji se vraćaju u vaš život. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi posla i poslovnih obaveza. 

RAK

Rakovi su uvek u prošlosti i vole da se bave uspomenama, tako da u ovom periodu retrogradnosti njima je veoma zanimljivo i na neki način uživaju. Potrebno je obratiti pažnju na ishranu i na moguće problema sa stomakom. Do kraja januara stižu vam povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i novca. 

LAV

Lavovi posebno osećaju ovaj retrogradni aspekt jer se Merkur nalazi u njihovom suprotnom znaku. Saturn u Vodoliji takodje čini ovaj uticaj veoma nestabilnim i Lavovi osećaju kao da bi iskočili iz svoje kože. Kontrolišite svoj bes i sve negativne emocije jer to može biti jak okidač za probleme sa zdravljem.  

 

DEVICA

Kad su u pitanju Device, njihova energija je veoma nestabilna i stvara im osećaj nervoze i napetosti. Pokrenite se i putem bolje i jasnije komunikacije pokušajte da osnažite sebe i svoje emocije. Ovo je veoma nezgodan period za donošenje bilo kakvih odluka. 

 

VAGA

Vage su pod negativnim uticajem retrogradne Venere u Jarcu i imaju velike probleme u okviru porodice i u ljubavnim odnosima. Potrebno je biti jako strpljiv i posvećen drugima da bi izbegli sukobe u ovom periodu. Merkur koji je retrogradan donosi im mogućnost da donesu dobre odluke u vezi posla do kraja januara. 

ŠKORIPIJA

Škorpijama prija ova retrogradna priča jer već neko vreme osećaju veliki pritisak i sad je idealno vreme da se odmore i regenerišu svoje emocije. Na vama je velika poslovna odluka koja treba da se realizuje početkom februara i najvaznije je da budete veoma odlučni u sprovodjenju iste. 

STRELAC

Strelčevi su veoma stabilni u I dobro raspoloženi u ovom periodu retrogradnih planeta, mada bi bilo dobro da povedu računa o tome koliko posvećuju vreme drugima a koliko sebi. Potrudite se da budete sebi najbitniji i da ne odustajete od svojih poslovnih planova i ciljeva. 

JARAC

Jarčevima je retrogradnost skoro kao prirodno " stanje " jer Saturn koji vlada njihovim znakom govori o potrebi biti strpljiv i dati sebi dovoljno vremena. Potrebno je biti mudar i u ovom periodu naći svoj mir i svoj cilj. Do kraja meseca mogući su dodatni troškovi i problemi sa novcem. 

VODOLIJA

Kada su u pitanju Vodolije, na vama je da napravite distancu u odnosu na sve dogadjaje koji se dešavaju ovih dana. Ovo nije vreme za bilo kakve rasprave i sukobe sa dragim ljudima , pokušajte da stišate svoj bes. Ljubavna situacija je veoma nestabilna zbog ljubomore suprotne strane. 

RIBE

Što se tiče najemotivnijih, Ribe će pokušati da se posvete sebi i svojim potrebama, samo što im neće biti lako da to ostvare. Biće pod pritiskom drugih ljudi posebno kada su u pitanju odnosi unutar poslovne saradnje. Čuvajte se lažnih prijatelja i njihove brige. 

Komentari (0)
Loading