Kakva su JANUARSKA deca? VELIKA je razlika između JARČEVA i VODOLIJA, ali ih odlikuje jedna jedinstvena karakteristika

Vesti 06.01.2023 09:05 0

Bebe rođene u ovom mesecu imaju veliki uticaj na živote drugih ljudi. Međutim, put koji oni izaberu može biti veoma trnovit

Kakva su JANUARSKA deca? VELIKA je razlika između JARČEVA i VODOLIJA, ali ih odlikuje jedna jedinstvena karakteristika

Shutterstock

Najveće šanse za profesionalno ispunjenje imaće posao porodičnog lekara ili ... sudskog izvršitelja. To su mentalno jaka deca koja odlično rade pod pritiskom.

  • Januarske bebe obično su začete na prelazu između aprila i maja
  • U januaru se rađa više beba nego u novembru, decembru i februaru
  • Ovog meseca se rađa više dečaka nego devojčica

Januar je prvi mesec u godini. Posle novogodišnje noći puni smo entuzijazma. Donosimo novogodišnje odluke i pokušavamo da promenimo svoje živote na bolje. Januar je kao prva stranica nove knjige. To nam daje mogućnosti. Omogućava vam da sve sagledate iz drugačije perspektive, ostavite svoje greške i neuspehe - odsečite se od njih debelom linijom, da odlete sa vatrometom lansiranim u novogodišnjoj noći. Pa šta su deca rođena u januaru - deca novih šansi, prilika i početaka?

Januar: tamo se rađa nešto manje beba nego u drugim mesecima. Ipak, više nego u novembru, decembru ili februaru. Januarske bebe su začete kada priroda oživi posle zimske stagnacije. Januar je povoljan i za začeće dece, koja se rađaju u velikom broju u kasno leto i ranu jesen. Veliki broj začeća proizilazi i iz činjenice da period Božića i Nove godine zbližava ljude, ublažava nesuglasice i podstiče na pomirenje. Nastaju nove veze, a parovi se veruju. U modi su i božićna venčanja, nakon kojih većina parova želi da što pre uveća porodicu.

Posao

Bebe rođene u ovom trenutku imaju veliki uticaj na živote drugih ljudi. Međutim, put koji oni izaberu može biti veoma težak. Najveće šanse za profesionalno ostvarenje imaće posao porodičnog lekara ili... sudskog izvršitelja . To su mentalno jaka deca koja odlično rade pod pritiskom. Obe ove profesije, koje društvo tako različito percipira, zahtevaju od ljudi u njima da pažljivo balansiraju između saosećanja i ravnodušnosti. Januarska deca imaju predispozicije ličnosti da vešto kombinuju ove dve stvari. Januarska deca takođe pokazuju talente u sportu i često su uspešna u ovoj oblasti.

Zdravlje

Januarska deca su često prilično bolesna u detinjstvu. Oni se bore sa alergijama. Obično su vitki i okretni. Ipak, pate od čestih glavobolja, najčešće povezanih sa preosetljivošću na vremenske promene. Oni se mogu boriti sa neurološkim problemima. U starosti su izloženi napadima epilepsije, moždanim udarima i Alchajmerovoj bolesti.

Horoskop

U januaru se rađaju Jarčevi i Vodolije . Ovi znaci se značajno razlikuju jedni od drugih. Jarac će biti ambiciozno i vredno dete. Osećaće se najbolje u svom svetu. Ima ogromnu snagu volje, ali i tvrdoglavost. Ne vredi ga terati ni na šta, mnogo je bolje da mu objasnite razloge svoje odluke. Slušaće, razumeće i povinovaće se. Veoma su pametni. On uvek zna šta hoće. On stvara planove za budućnost i sprovodi ih korak po korak. Manje ili veće prepreke za njega su samo izazov, nisu u stanju da promene kurs koji je izabrao Jarac.

Vodolije vole slobodu najviše na svetu. Veoma su radoznali o svetu, mnogo čitaju, razmišljaju o svemu, istražuju pitanja koja ih zanimaju. U školi su stručnjaci za predmete koji ih zanimaju, a ostalo završavaju jer moraju. Brzo shvate koliko je dan kratak i da nema dovoljno vremena za sva njihova interesovanja. Zbog toga beskrupulozno uklanjaju nepotrebne aktivnosti iz dnevnog rasporeda, na primer odlazak u školu. Imaju bogat unutrašnji svet u koji može da uđe veoma ograničena grupa ljudi.

Kamen januara - gorski kristal

Ima veoma jaka zaštitna svojstva. Čisti namere, jača volju i omogućava vam da organizujete svoje misli. Pomaže u donošenju odluka, može se koristiti i za jačanje intuicije.

Januarske poslovice

  • Bojte se u januaru proleća, jer je mart ljubomoran
  • Oni koji su rođeni u januaru ne smetaju gmizavcima
  • Vedar januar najavljuje plodnu godinu
  • Kada pada kiša u januaru, to čini loše nade
  • Posle vedrog i belog januara, leti će biti vruće
  • Januar, januar hladi sve, zemlju, stoku i ljude
  • Kad pčela u januaru izleti iz košnice, za nas je jadna godina

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading