NUMEROLOGIJA koja se ne PRESKAČE: Izračuanjte SVOJ BROJ i proverite šta vas očekuje do 28. decembra!

Najžena Vesti 22.12.2021 08:00 0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta vas čeka ove nedelje...

NUMEROLOGIJA koja se ne PRESKAČE: Izračuanjte SVOJ BROJ i proverite šta vas očekuje do 28. decembra!

Pexels

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

1

 

Ove nedelje osećate kao da živite život "u brzoj traci". Moguća je šansa za kratko putovanje i velike promene. Veoma ste zauzeti, imate mnogo obaveza, ali prija vam ta užurbana energija. Dobićete poziv(nicu) za jedan uzbudljiv događaj. Ipak, držite svoj raspored i opcije otvorenima, jer postoji dosta šansi za događaje koji vam mogu promeniti svakodnevicu i uticati na budućnost.2

2

Živite ubrzano i deluje vam kao da odavno nije bilo ovako uzbudljivo u vašoj svakodnevici. Promene i uzbuđenja čine vaš život interesantnim, a događa vam se i progres kada je u pitanju situacija zbog koje odavno stagnirate. Bićete privlačniji drugima, osećate strast, a nekoga ćete upravo zato i inspirisati svojom pojavom! Budite društveni, a kao rezultat slede nova iskustva koja se ne zaboravljaju!

 

3

Ove nedelje ćete stupiti u kontakt s nekim važnim za vašu budućnost, jer će se ispostaviti da je to ključno ili za vaš posao, ili za vas kao ličnosti. Sa tom osobom ćete se odmah zbližiti. Budite fleksibilni i prilagodite se promenama kada se desi. Neki neočekivani događaji će vas iznenaditi, ali vam i pomoći da napredujete. Budite otvoreni.

 

4

Ove nedelje slede uzbuđenja! Novi uticaji će razmrdati vašu svakodnevicu i motivisati vas na promene i razvitak. Prihvatite sve što vam se događa. Pazite da ne pomešate posao i uživanje u nekim momentima. Naći ćete se u različitim situacijama s interesantnim ljudima, te pazite da ne preterate. Budite svoji kada radite na novim projektima. 

5

Vaši planovi se velikom brzinom menjaju, a život postaje užurban. Moraćete dobro da rasporedite svoje prioritete i da budete jasni kada je u pitanju lični raspored. U poslednje vreme ste bili apatični i melanholični, a sada sledi pravi period za promene. Potrudite se da budete društveniji i rizikujte, jer će vam se to i te kako isplatiti!

 

6

Izađite kada imate priliku za to i iskoristite maksimalno život ovog meseca. Vreme je za promenu dnevnih rutina. Obično igrate na sigurno, ali sada ćete biti spremni da rizikujete i izađete iz zone komfora. Prihvatite novitete i uzbuđenja koja vam slede. Vaša harizma je na vrhuncu.

Komentari (0)
Loading