Svako domaćinstvo ovo nesvesno radi, neprestano uvlačite nesreću u kuću: Loše navike utiču na blagostanje u porodici, odmah promenite ovo

Nedeljko Tišanović Vesti 28.10.2024 09:16 0

Morate se disciplinovati!

žena

Shutterstock

Feng šui je drevna tehnika uređenja prostora koja naglašava važnost pozitivne energije u domu. Prema ovom pristupu, određeni predmeti i njihovi položaji mogu privući nesreću ili lošu energiju. Evo nekoliko ključnih stvari koje treba izbegavati:

Isprljana garderoba u uglu sobe: Prisutnost prljave odeće u prostoru može negativno uticati na energiju doma. Važno je imati designated mesto za prljavu garderobu.

Cipele ispred vrata: Cipele, posebno ako su prljave, smatraju se "energetskim vampirima" i treba ih držati podalje od ulaznih vrata.

Hrpa starih papira i knjiga: Ovi predmeti, ako su razbacani, mogu doneti lošu energiju. Preporučuje se da se čuvaju na policama.

Okrnjeni sudovi: Polomljeno posuđe negativno utiče na energiju i može imati posledice na karijeru i finansije.

Prazne tegle soli, šećera i pirinča: Nikada ne treba dozvoliti da ove tegle budu potpuno prazne, jer to može uticati na sreću i harmoniju u porodici.

Mesto za sedenje ili spavanje ispod grede: Drvene grede, iako estetski privlačne, mogu usmeravati negativnu energiju prema osobi koja se nalazi ispod njih.

Primenom ovih saveta, možete poboljšati energiju u svom domu i stvoriti pozitivniju atmosferu.



Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading