Mlad Mesec u Škorpiji od početkom novembra donosi snažnu energiju transformacije: 3 znaka Zodijaka najviše će osetiti ovu promenu, pripremite se na vreme

Nedeljko Tišanović Vesti 24.10.2024 10:25 0

Dolaze promene...

Shutterstock/yaalan

Shutterstock/yaalan

Mlad Mesec nas očekuje 1. novembra u vodenom znaku Škorpije, označavajući novi početak. Ovaj astrološki period će najviše uticati na Rakove, Ribe i Škorpije.

Mlad Mesec u Škorpiji donosi duboku energiju transformacije i introspekcije, pozivajući nas da se suočimo s zakopanim emocijama i skrivenim željama. Ovo je vreme za oslobađanje od starih obrazaca i slojeva koji više ne koriste našoj duši, omogućavajući nam da se predamo transformativnoj moći ovog nebeskog događaja.

Škorpija simbolizuje tajne i skriveno, pa mlad Mesec može potaknuti potrebu za istraživanjem dubljih istina i suočavanjem sa sopstvenim tajnama. Takođe, povezan je sa strašću i se****lnošću, što može pojačati želju za intimnošću i dubokim emocionalnim vezama.

Da bismo iskoristili energiju mladog Meseca, preporučuje se duboka introspekcija i istraživanje vlastitih emocija, kao i rad na transformaciji i emocionalnom rastu. Trebalo bi biti spremni da se suočimo sa svojim tajnama i izgradimo iskrene odnose s drugima.

Pored mladog Meseca, Venera je ušla u znak Strelca.


Bonus video: 

 

@najzena.rs Pucaju veze, raspašće se i najstabilniji brakovi! Za 3 znaka kraj 2024. godine biće pretežak! #najžena #žena #fyp #viraltiktok #viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading