Stara ljubav zaborava nema: Ova 3 znaka horoskopa će se do kraja godine pomiriti s bivšima

Vesti 16.10.2024 11:55 0

Kraj godine nekim horoskopskim znakovima donosi priliku za pomirenje s bivšim ljubavima.

žena

Shutterstock

Ponekad nas zvezde vode u neočekivanim pravcima, Bilo da se radi o starim osećanjima koja su iznenada ponovo oživela ili o nenadanom susretu koji je sve vratio na početak, tri znaka Zodijaka će do kraja godine dati nekadašnjoj ljubavi drugu šansu.

Rak

Kad Rak voli, to je duboko i dugo. Iako se možda čini da su pošli dalje, njihovo srce često nosi stare uspomene poput najdragocenijeg blaga. Ovaj kraj godine mogao bi za Rakove doneti priliku da ponovo zapale iskru s nekim ko im je nekad mnogo značio. Možda će tu osobu sresti slučajno u omiljenom kafiću ili će ih nostalgija naterati da joj pošalju poruku. Do kraja godine mogu shvatiti da su obe strane zrelije i da njihova priča možda ima srećan kraj – ovog puta.

Vaga

Vagama je i u ljubavi potrebna ravnoteža, a često ih privlači ideja o drugoj šansi. Ako osete da se emocije nisu do kraja ugasile, spremne su dati bivšoj ljubavi priliku. Vaga će do kraja godine možda osetiti nostalgiju ili otkriti da stare rane nisu tako bolne. U želji za skladom, bivši partner bi mogao postati novi-stari partner, i to na način na koji oboje nisu očekivali. Za Vage, ljubav je uvek priča koja zaslužuje srećan kraj, a pomirenje s bivšim može biti baš ono što im treba za tu ljubavnu harmoniju.

Ribe

Ribe su večni romantičari i veruju u ljubav šta god da im se desi. Kraj godine im može doneti čežnju za bivšim partnerom. Ribe se lako izgube u emocijama i sećanjima, a ako shvate da se ljubav nije ugasila, spremne su ponovo da pokušaju. Možda je to bila prava osoba u pogrešno vreme ili jednostavno nisu bili dovoljno zreli da izgrade ono što su oboje želeli. Ribe umeju da se pitaju: "Šta bi bilo kad bi bilo?", a pred kraj godine možda će dobiti priliku da to i saznaju.

.

Video:

 

@najzena.rs Kineski astrolozi tvrde da će 3 znaka u novembru imati para kao blata #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #viralvideo #horoscope ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading